Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

ΣΗΜΕΡΑ 21/9 Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ !!! [ video ]

Την προκήρυξη 24ωρης πανεργατικής απεργίας, σήμερα Πέµπτη 21 Σεπτεµβρίου 2023, ενάντια στο νέο εργασιακό νοµοσχέδιο της κυβέρνησης, έχουν ανακοινώσει για αύριο η Α∆Ε∆Υ, εργατικά κέντρα, συνδικάτα και κοινωνικοί φορείς.

Το νοµοσχέδιο κατατίθεται σήμερα στη Βουλή και οι συµµετέχοντας ζητούν την απόσυρση του, καλώντας τους εργαζόµενους να πάρουν µέρος στις συγκεντρώσεις που πραγµατοποιούνται την ίδια µέρα σε όλη τη χώρα.

Στην Πάτρα η συγκέντρωση θα πραγµατοποιηθεί στις 10:30 π.µ. στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, το οποίο επίσης έχει εξαγγείλει κινητοποίηση από την περασµένη εβδοµάδα. Στην απεργία θα συµµετάσχουν εργαζόµενοι στους ΟΤΑ, ο Σύλλογος Εργαζοµένων στη ∆ΕΥΑ Πάτρας, σωµατεία, ενώ συµµετοχή έχουν ανακοινώσει η Πανελλήνια Οµοσπονδία Εργαζοµένων στα ∆ηµόσια Νοσοκοµεία ΠΟΕ∆ΗΝ, ναυτεργατικά σωµατεία, o Σύλλογος Εµποροϋπαλλήλων κ.ά.

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Στην απεργία θα συµµετέχουν και δάσκαλοι και καθηγητές, αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νοµοσχέδιο καθώς ΟΛΜΕ µε ∆ΟΕ επίσης εξήγγειλαν κινητοποιήσεις.

Ε.Κ. ΠΑΤΡΑΣ: ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ∆ΟΥΛΕΙΑΣ

Να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς στην 24ωρη απεργία της Πέµπτης κάλεσε µε συνέντευξη Τύπου η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. Ο ∆ηµήτρης Αγγελόπουλος, γραµµατέας του Εργατικού Κέντρου, απηύθυνε κάλεσµα µαζικής συµµετοχής στην απεργία και στην συγκέντρωση στις 10.30 π.µ. έξω από το Εργατικό Κέντρο.

«Τώρα είναι η ώρα της µάχης και του αγώνα, κανείς δεν µπορεί και δεν πρέπει να µείνει εκτός µάχης», είπε ανάµεσα σε άλλα, τονίζοντας την ανάγκη το νοµοσχέδιο-τερατούργηµα της κυβέρνησης της Ν∆ να µην κατατεθεί καν για ψήφιση.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: