Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ....''ΣΧΕΔΙΟ ΝΙΚΗΣ'' ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ο ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ !!! [ video ]

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι αποκάλυψε σήμερα στο Ουκρανικό Κοινοβούλιο το πολυαναμενόμενο «σχέδιο νίκης» του, καλώντας τους Ουκρανούς να παραμείνουν ενωμένοι σε αβέβαιους καιρούς πριν από τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου στη σύμμαχό του, τις ΗΠΑ. Μάλιστα το σχέδιο του περιέχει και «μυστικά παραρτήματα» τα οποία θα τα γνωρίζουν μόνο οι σύμμαχοι, που σημαίνει ότι αυτά μπορεί να είναι πολύ χειρότερα ακόμα και από τα σημεία του σχεδίου. Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε πως αν το «σχέδιο νίκης» του εφαρμοστεί τώρα, μπορεί να καταστεί δυνατό να τελειώσει ο πόλεμος με τη Ρωσία το αργότερο το επόμενο έτος!
           

Τα 5 κύρια σημεία του σχεδίου Ζελένσκι που εξαρτώνται από τους συμμάχους


1. Πρόσκληση της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ ακόμη και πριν τελειώσει ο πόλεμος!             2. Συνέχιση των επιχειρήσεων στο ρωσικό έδαφος και άρση των περιορισμών στα χτυπήματα εντός των συνόρων της.                                                                                     3. Ανάπτυξη «πακέτου μη πυρηνικής αποτροπής» σε ουκρανικό έδαφος.                                                                                                                                    4. Ανάπτυξη του στρατηγικού-οικονομικού δυναμικού της Ουκρανίας και ενίσχυση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.                                                                                                                                   5. Μεταπολεμική στρατιωτική ενσωμάτωση: Το ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του για να ενισχύσει την άμυνα του ΝΑΤΟ και της Ευρώπης.


Στην ομιλία του, ο Ουκρανός πρόεδρος απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραχωρήσει έδαφος ή να δεχθεί πάγωμα της γραμμής του μετώπου, προκειμένου να τελειώσει ο πόλεμος και κάλεσε τους συμμάχους του να «αναγκάσουν τη Ρωσία να συμμετάσχει σε μια σύνοδο κορυφής για την ειρήνη και να ετοιμαστεί να βάλει τέλος στον πόλεμο». Την ομιλία του παρακολούθησε η ηγεσία του στρατού, των υπηρεσιών πληροφοριών και των πολιτικών αξιωματούχων καθώς και οι βουλευτές, ορισμένοι από τους οποίους σηκώνονταν κατά διαστήματα για να χειροκροτήσουν.

Οτιδήποτε περιλαμβάνει το σχέδιο αυτό, με πολύ απλά λόγια ζητάει από την Δύση να ξεκινήσει άμεσα πόλεμο με τη Ρωσία χωρίς υπεκφυγές. Μόνο που ο Ζελένσκι δεν έχει σκεφτεί ότι μία επίθεση του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας εκτός του ότι θα προκαλέσει πυρηνική αντιπαράθεση με πάρα πολλά εκατομμύρια νεκρούς, θα προκαλέσει και την άμεση επέμβαση στο πλευρό της Μόσχας των Κινέζων καθώς ξέρουν πως εάν η Ρωσία χάσει στον πόλεμο αυτό μετά θα έρθει η σειρά τους. Το Κρεμλίνο δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για να σχολιάσει με λεπτομέρειες το σχέδιο του Ζελένσκι, όμως το Κίεβο πρέπει να «συνέλθει» και να συνειδητοποιήσει τη ματαιότητα της πολιτικής που ασκεί. «Το....''σχέδιο νίκης'' του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι ωθεί το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ σε άμεση σύγκρουση με τη Ρωσία. Αυτό το σχέδιο που παρουσιάστηκε στην Ουκρανική Βουλή θα οδηγήσει σε καταστροφή τον Ουκρανικό λαό».....

Δεν υπάρχουν σχόλια: