Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

''ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ'' : ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ - ΜΕΓΑΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ !!! [ video ]

Να ψηφίσει για τον επόμενο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε, χθες, στον Βόλο ο πρώην γραμματέας Τουρισμού (αποπέμφθηκε διότι δεν είχε πτυχίο ΑΕΙ), ταμίας στο διοικητικό συμβούλιο του Ιδρύματος Μητσοτάκη και αντιδήμαρχος του Αχιλλέα Μπέου, Κώστας Λούλης. Μόλις ο αλευροβιομήχανος εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο Κυψέλη, όπου διεξάγονταν οι εκλογές για ανάδειξη προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, παρέλαβε το απογραφικό δελτίο από τα μέλη της Εφορευτικής, όμως σχεδόν αμέσως τον πλησίασαν στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος και του ζήτησαν να αποχωρήσει. Εκείνος, σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες, άρχισε να τους ειρωνεύεται και μόλις συνέβη αυτό προκλήθηκε έντονη λογομαχία. Ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ του άρπαξε από τα χέρια το απογραφικό δελτίο και στη συνέχεια άλλα μέλη τον έδιωξαν από τον χώρο φωνάζοντάς του πως χουντικούς δεν δέχεται το κόμμα. Υπενθυμίζουμε πως ο Κ. Λούλης, προσωπικός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη, έχει συγγράψει το βιβλίο «Η επιβίωση της Ελλάδας μέσα από διαδοχικά θαύματα», στο οποίο εξωραΐζει την 7χρονη δικτατορία της Χούντας.

Αλλά και στην Πάτρα μία έκπληξη περίμενε όσους βρισκόντουσαν χθες στην αίθουσα του ΤΕΕ στην Τριών Ναυάρχων, ένα από τα σημεία όπου είχε στηθεί κάλπη για τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με στόχο την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος. Ένας από αυτούς που προσήλθαν για να ψηφίσουν, δεν ήταν άλλος από τον πρώην τραπεζίτη (Αχαική Τράπεζα), μεγαλοεισαγωγέα καφέ και όχι μόνο, καθώς και πρώην δήμαρχο Πατρέων Ευάγγελο Φλωράτο. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που ξαφνιάστηκαν με την παρουσία του εκεί αλλά και με το ότι προσήλθε για να ψηφίσει. Ο ίδιος όταν ερωτήθηκε για την κίνησή του αυτή, σχολίασε ότι το έκανε γιατί η χώρα θέλει μία ισχυρή αντιπολίτευση που θα ασκεί σωστή κριτική στην κυβέρνηση......

  «Το golden boy που θέλει να επενδύσει στην Ελληνική Αριστερά», είναι ο τίτλος του άρθρου του Γαλλικού Μέσου ''Le Monde'', μετά τη προχθεσινή νίκη του Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.


Για να μην έχουμε αυταπάτες όμως, η αρχή του τέλους της μεταλλαγμένης ψευτοαριστεράς μόλις άρχισε.
Πέφτουν πλέον όλες οι μάσκες μία-μία. Εφοπλιστική ''αριστερά'' εκ της Golman Sachs, ορμώμενη.

Ο Κασσελάκης δηλώνει ''αυτοδημιούργητος εφοπλιστής'', μεγαλωμένος στην Εκάλη, με υποτροφίες στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα ....''ριζοσπάστης αριστερός'', ενώ φιλοδοξεί να γίνει ο νέος αρχηγός του φιλοευρωπαικού δήθεν....''αριστερού'' κόμματος και κατεβάζει πλατφόρμα μέσα από τα social media με την ονομασία ''ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΡΑ'' και έχει την στήριξη του Πολάκη που τον θεωρεί πουλέν του!

Στα 21 του λέει, εν μέσω οικονομικής κρίσης, βρήκε δουλειά στην... Goldman Sachs και είδε από κοντά....τι είναι το Κεφάλαιο!
Πρωτοστάτης στην προεκλογική εκστρατεία του Μπαϊντεν και παντρεμένος με νεαρό Αμερικανό.
Μας έρχεται κατ' ευθείαν από το Μαϊάμι να πολεμήσει τον καπιταλισμό και το Κεφάλαιο, από την Καισαριανή!
Το ότι τον...προμοτάρει ο Πολάκης και το ότι ο Τσίπρας βρίσκεται μετά την πανωλεθρία του στην Αμερική, μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα, ούτε το ότι ο Κασσελάκης έγινε εκατομμυριούχος από το πουθενά το 2015, που η Ελλάδα, έχασε δις εκατομμυρίων εν μέσω χρεοκοπίας.

Το μόνο πρόβλημα που έχει όπως ο ίδιος μας λέει, είναι ότι θέλει να γίνει γονιός με τον σύντροφό του, αλλά στην Ελλάδα, δεν είμαστε τόσο προχωρημένοι, για να το...αποδεχτούμε.
Αν ο Κασσελάκης είναι....''αριστερός'', τότε ο Κούλης ο Κουλός, είναι ο '''Τσε Γκεβάρα''....από τα Lidl.......
ΠΙΤΣΕΣ ΜΠΛΕ ΛΟΙΠΟΟΟΟΝ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: