Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΚΑΙ....ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !!! [ video ]

Όλα δείχνουν πως εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου ο Στέφανος Κασσελάκης θα εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν είναι μόνο η νίκη στον α’ γύρο με διαφορά 9 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της Έφης Αχτσιόγλου.

Είναι κυρίως ότι από τη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, μια διαδικασία που μέχρι πρότινος φάνταζε «νεκρή», απέκτησε ενδιαφέρον και κινητικότητα. Η επικράτηση του άγνωστου στους περισσότερους Κασσελάκη ήρθε να επιβεβαιώσει τη δίψα που υπάρχει για ένα νέο πολιτικό πρόσωπο αλλά και την ανάγκη να μπει τέλος σε έναν αποτυχημένο κομματικό μηχανισμό που φαίνεται πως δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο για την ανάταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Για να μην έχουμε αυταπάτες όμως, η αρχή του τέλους της μεταλλαγμένης ψευτοαριστεράς μόλις άρχισε. Πέφτουν πλέον όλες οι μάσκες μία-μία. Εφοπλιστική ''αριστερά'' εκ της Golman Sachs, ορμώμενη.

Ο Κασσελάκης δηλώνει ''αυτοδημιούργητος εφοπλιστής'', μεγαλωμένος στην Εκάλη, με υποτροφίες στις ΗΠΑ και ταυτόχρονα ....''ριζοσπάστης αριστερός'', ενώ φιλοδοξεί να γίνει ο νέος αρχηγός του φιλοευρωπαικού δήθεν....''αριστερού'' κόμματος και κατεβάζει πλατφόρμα μέσα από τα social media με την ονομασία ''ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΡΑ'' και έχει την στήριξη του Πολάκη που τον θεωρεί πουλέν του!

Στα 21 του λέει, εν μέσω οικονομικής κρίσης, βρήκε δουλειά στην... Goldman Sachs και είδε από κοντά....τι είναι το Κεφάλαιο!
Πρωτοστάτης στην προεκλογική εκστρατεία του Μπαϊντεν και παντρεμένος με νεαρό Αμερικανό.
Μας έρχεται κατ' ευθείαν από το Μαϊάμι να πολεμήσει τον καπιταλισμό και το Κεφάλαιο, από την Καισαριανή!
Το ότι τον...προμοτάρει ο Πολάκης και το ότι ο Τσίπρας βρίσκεται μετά την πανωλεθρία του στην Αμερική, μπορεί και να μην σημαίνει τίποτα, ούτε το ότι ο Κασσελάκης έγινε εκατομμυριούχος από το πουθενά το 2015, που η Ελλάδα, έχασε δις εκατομμυρίων εν μέσω χρεοκοπίας.

«Το golden boy που θέλει να επενδύσει στην ελληνική Αριστερά», είναι ο τίτλος του άρθρου του γαλλικού Μέσου, μετά τη χθεσινή νίκη του Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.
Το μόνο πρόβλημα που έχει όπως ο ίδιος μας λέει, είναι ότι θέλει να γίνει γονιός με τον σύντροφό του, αλλά στην Ελλάδα, δεν είμαστε τόσο προχωρημένοι, για να το...αποδεχτούμε.
Αν ο Κασσελάκης είναι....''αριστερός'', τότε ο Κούλης ο Κουλός, είναι ο '''Τσε Γκεβάρα''....από τα Lidl.......
Μεριάστε σφυροδρέπανα
σημαίες χαμηλώστε
στης Κουμουνδούρου την αυλή
χαλιά κόκκινα στρώστε.
Κι εσείς Αχτσιόγλου και Παππά
Τζουμάκα και Ευκλείδη
δώστε της πόρτας τα κλειδιά
δώστε και τ'αντικλείδι.
Ιδού ο Νυμφίος έρχεται
και θέλει παλαμάκια
αυτός θα είναι ο γαμπρός
κι εσείς παρανυφάκια.
Είναι αυτοδημιούργητος
είναι και μορφωμένος
εφοπλιστής, γλωσσομαθής
και κοσμογυρισμένος.
Είναι και νέος κι όμορφος
κι από μυαλό ξουράφι
και στο γυαλί όταν μιλά
η αφεντιά του, γράφει
.
Ναι, αλλά είναι αριστερός;
Ρωτάνε κάτι λίγοι.
Αυτή η λεπτομέρεια
μου έχει διαφύγει.
Το έψαξα το ρώτησα
και απαντώ σταράτα.
Μη φανταστείτε και πολύ.
Όσο πατάει η γάτα.
Αριστερός ή δεξιός
δεν έχει σημασία.
Τα διαπιστευτήρια δοθήκαν στην πρεσβεία.....


Δεν υπάρχουν σχόλια: