Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

ΠΑΤΡΑ : ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ....''ΣΤΟ ΠΟΔΙ'' !!! [ video ]

Εμείς παλεύουμε να το κάνουν όλοι όπως η Πάτρα. Για τα δίκια και τις ανάγκες μας». Με αυτή τη φράση ολοκληρώθηκε η ομιλία του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, στην μεγάλη συγκέντρωση που έγινε πριν την πορεία. «Όλη η Ελλάδα μαζί με την Πάτρα, είναι στο πόδι για όλα όσα έχουμε ανάγκη», ανέφερε και πρόσθεσε: «Όλοι εμείς οι πολλοί παράγουμε πλούτο και δεν τον απολαμβάνουμε γιατί έχουμε απέναντί μας τα πιράνχας, τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, τις κυβερνήσεις τις πολιτικές που ακολουθούνται για αυτό το σκοπό».
Οι σκάλες γέμισαν και ξεκίνησαν οι ομιλίες από τους εκπροσώπους των συμμετεχόντων φορέων και συλλόγων.

Στάθηκε στην έλλειψη χρηματοδοτήσεων και προσωπικού που επικρατεί στους Δήμους και ιδιαίτερα στην Πάτρα, τονίζοντας πως είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με τις πλάτες και τα χρήματα του λαού θα ασκούν πολιτική απέναντί του. Παλεύουμε για τα παιδιά μας, σημείωσε και εξήγησε ότι σε όσους κόβουν τα όνειρα των παιδιών και του λαού, η πάλη της Δημοτικής Αρχής με το λαό θα τους κόψει το βήχα.

«Ονειρευόμαστε μια νέα γενιά με ψηλά το κεφάλι, περήφανη αγωνιζόμενη», υπογράμμισε και αναφέρθηκε στην ανάγκη έργων απέναντι από τα επιχειρηματικά συμφέροντα όπως η υπογειοποίηση του τρένου, η παραχώρηση του τμήματος του βόρειου λιμανιού στην πόλη.

Στάθηκε απέναντι στην παραχώρηση αγαθών όπως του νερού στα επιχειρηματικά συμφέροντα και σημείωσε πως η σημερινή μεγάλη κινητοποίηση είναι η αρχή.

Μετά το τέλος της ομιλίας του Δημάρχου Πατρέων, θ’ ακολουθήσει πορεία μέχρι τον Μώλο της Αγίου Νικολάου.....


 





Δεν υπάρχουν σχόλια: