Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

ΜΕΣΑ Σ' ΕΝΑ ΚΑΔΟ ΒΑΛΤΕ....''ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ'' !!! [ video ]

Σάλος με τραγούδι του Πάνου Βλάχου. Την έντονη αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε, προκάλεσε ένα τραγούδι του ηθοποιού - τραγουδιστή. Ο γνωστός ηθοποιός καθώς έπαιζε ένα τραγούδι επί σκηνής, τραγούδησε μεταξύ άλλων, "Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε", αλλάζοντας τους στίχους ενός τραγουδιού των Villagers of Ioannina City.

Τόσο ο υπουργός Υγείας όσο και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ (Γάιδαρο) σχολίασαν το συγκεκριμένο βίντεο.

«Τί κρίμα! Ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πράγματι ταλαντούχος ηθοποιός ο οποίος όμως θεώρησε εξυπνάδα να τραγουδήσει από σκηνής αυτό, δηλ "να μας βάλουν εμένα και τον Άρη Πορτοσάλτε σε ένα σάκο…», δηλαδή να μας σκοτώσουν;;; Και αυτό λέγεται χιούμορ; Και αν αύριο ένας τρελός όντως το κάνει; Τί θα λέει ο κ. Βλάχος στις οικογένειές μας "ζητώ συγγνώμη;". Κρίμα κρίμα κύριε Βλάχε!" έγραψε ο Άδωνης Γεωργιάδης. «Καλησπέρα. Ξέρετε ποιοι είναι αυτοί; Θα ήθελα πληροφορίες» σχολίασε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ( Γάιδαρο), Άρης Πορτοσάλτε.

Ο Άρης Πορτοσαλτε, θέλει να πάει στη δικαιοσύνη τον Πάνο Βλάχο γιατί ένιωσε πως οι στίχοι του Πανου προτρέπουν τον κόσμο να τον σκοτώσει.
Με τη θύρα 7 όμως ο Αρούλης δεν έχει πρόβλημα.
Γιατί;
Α) Γιατί είναι από μικρός στα οπαδικά και σέβεται το κίνημα
Β) Γιατί η κοτούλα κοκοκο, το κοκοράκι κικιρικικι να σε ξυπνάει κάθε πρωί
Γ) Γιατί θέλει να φιμώνει οτιδήποτε πάει κόντρα στο αφήγημα του συστήματος που είναι μπροστάρης.
Βρείτε τη σωστή απάντηση και κερδίστε πλούσιους φίλους....
https://www.facebook.com/reel/1074717110247081

Δεν υπάρχουν σχόλια: