Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

ΚΛΙΝΑΤΕ ΕΠΙ....ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ !!! [ video ]

«Είσαι εγκληματίας πολέμου», φώναξε Ολλανδή ακτιβίστρια ενώπιον της Ούρσουλα φον Ντερ Λάιεν, κατά την επίσκεψη της προέδρου της Κομισιόν στο Μάαστριχτ.

«15.000 παιδιά είναι νεκρά στη Γάζα και το μόνο που κάνετε είναι να γελάτε», σημείωσε σε έξαλλη κατάσταση η διαδηλώτρια, την ώρα που η φον ντερ Λάιεν έκανε δηλώσεις ενώπιον των ΜΜΕ. Όσο για την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής; Το σαρκαστικό χαμόγελό της και η αναισθησία της μπροστά στις καταγγελίες της ακτιβίστριας για τη διάπραξη εγκλημάτων πολέμου σχολιάστηκαν δυσμενώς και προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από χιλιάδες πολίτες. Σημειώνεται ότι από το Μάαστριχτ, η φον ντερ Λάιεν έδωσε το πιο ξεκάθαρο μήνυμα μέχρι στιγμής ότι είναι έτοιμη να συνεργαστεί με σκληρά ακροδεξιά κόμματα για να εξασφαλίσει μια δεύτερη θητεία στην πιο ισχυρή θέση της ΕΕ.

Μιλώντας στο «Maastricht Debate», που διοργανώθηκε από το Politico και το «Studio Europa Maastricht», ανέφερε ότι θα ήταν ανοιχτή σε μια συμφωνία με την ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR) μετά τις εκλογές του καλοκαιριού σε ολόκληρη την ΕΕ. Δείτε ΕΔΩ....

https://www.tiktok.com/@euronews.tv/video/7363627142086741280?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Δεν υπάρχουν σχόλια: