Κυριακή 28 Ιουλίου 2024

ΠΑΡΙΣΙ 2024 : ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ !!! [ video ]


Ο μασκοφόρος λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 παραμένει ένα καλά φυλαγμένο μυστικό, αφού η ταυτότητά του δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη.

Έχουν υπάρξει φήμες και εκτιμήσεις για την ταυτότητά του, αλλά δεν υπήρξε, ως τώρα, επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με το ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη μάσκα, καθώς δεν είναι σίγουρο ότι πρόκειται για ένα μόνο πρόσωπο. Η απόφαση των διοργανωτών να δώσουν έναν τόσο πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάποιον που δεν εμφάνισε ποτέ το πρόσωπό του έχει προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων. Δίνουν και παίρνουν οι θεωρίες για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από το μάσκα του δρομέα που διέσχισε όλο το Παρίσι μέσα από κτίρια, κάνοντας παρκούρ στις ταράτσες και τρέχοντας στα παβέ της πόλης του Φωτός. Δημοσιεύματα, τώρα, αποκαλύπτουν την ταυτότητα του μασκοφόρου που έκανε παρκούρ στις παριζιάνικες στέγες, αλλά επιβεβαιώνουν ότι δεν ήταν μόνο ένα άτομο που φορούσε στη στολή.

Ο Simon Nogueira αποκάλυψε ότι ήταν ο λαμπαδηδρόμος, αλλά διέγραψε την ανάρτηση - Δεν ήταν ο μόνος στη στολή, «ήταν 12 άτομα». Ο Simon Nogueira δημοσίευσε στο Instagram: «Προφανώς δεν ήμουν παντού. Άλλοι απίστευτοι καλλιτέχνες κρύφτηκαν επίσης σε αυτόν τον χαρακτήρα». Στο μεταξύ, η 21χρονη Γαλλίδα πρωταθλήτρια του παρκούρ και αθλήτρια της Red Bull, Λιλού Ρουέλ, αναδημοσίευσε ανάρτηση της Le Monde η οποία αναφερόταν στον μασκοφόρο λαμπαδηδρόμο.
Έτσι, έστρεψε όλα τα βλέμματα προς το πρόσωπό της, καθώς μόνο ένας πρωταθλητής του παρκούρ θα ήταν σε θέση να κάνει όσα είδαμε στην Τελετή Έναρξης. Η Lilou λοιπόν, ονειρεύεται να γίνει κασκαντέρ και να εργαστεί στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.
«Δεδομένης της αποφασιστικότητάς της, είμαστε σίγουροι ότι αυτό το όνειρο θα γίνει σύντομα πραγματικότητα», αναφέρει η Red Bull στη σελίδα της για την νεαρή αθλήτρια.Ίσως η ταυτότητα του μασκοφόρου να αποκαλυφθεί κατά την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στις 11 Αυγούστου......

Δεν υπάρχουν σχόλια: