Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

ΝΑΤΟ : ΚΑΘ΄ ΟΔΟΝ ΤΑ F-16 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑΣ ''ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ'' Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ !!! [ video ]

Οι χώρες του ΝΑΤΟ ανακοίνωσαν πως ξεκινούν οι παραδώσεις F-16 στην Ουκρανία, προκειμένου, όπως ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, να ενισχυθεί η άμυνά της έναντι της Ρωσίας.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι σε εξέλιξη η μεταφορά αεροσκαφών F-16 από τη Δανία και την Ολλανδία», προς την Ουκρανία, είπε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, μιλώντας σε μια εκδήλωση στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ. «Τα αεροσκάφη αυτά θα πετάξουν στον Ουκρανικό ουρανό αυτό το καλοκαίρι», πρόσθεσε. Σύμφωνα με τον Μπλίνκεν, εντός των επόμενων δύο ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί ένα νέο, «απίστευτα ισχυρό» πακέτο βοήθειας για την Ουκρανία. Νωρίτερα, οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ κατέληξαν σε συμφωνία για την κοινή δήλωση της Συνόδου Κορυφής, στην οποία περιλαμβάνεται η δέσμευση της συμμαχίας να συνεχίσει να στηρίζει την Ουκρανία «στον δρόμο της προς την πλήρη Ευρωατλαντική ολοκλήρωση, συμπεριλαμβανομένης της ένταξης στο ΝΑΤΟ».

Στην κοινή δήλωση θα αναφέρεται επίσης ότι το ΝΑΤΟ «θα είναι σε θέση να απευθύνει πρόσκληση στην Ουκρανία για ένταξη στη συμμαχία όταν συμφωνούν οι σύμμαχοι και πληρούνται οι όροι», σύμφωνα με την ίδια πηγή. «Τα σχέδια για την προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Ουκρανία δείχνουν ότι η Ουάσιγκτον ηγείται ''πολεμικής συμμορίας''», δήλωσε η Μαρία Ζαχάροβα.
«Η Ουάσιγκτον ηγείται της πολεμικής συμμορίας, και αυτό είναι η απόδειξη» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρωσίδα αξιωματούχος σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό κανάλι Zvezda ως απάντηση σε δήλωση του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν.
Μπορεί η Δύση να χρησιμοποιεί το ανδρείκελο τον Zelensky που καταδυναστεύει τους Ουκρανούς αλλά η Ουκρανία είναι τελειωμένη και παρά τις αναφορές για ένταξη στο ΝΑΤΟ…στο μέλλον, όσο υπάρχει Ρωσία είναι αδύνατη η ένταξη της Ουκρανίας στην επιθετική συμμαχία του ΝΑΤΟ.
Το ΝΑΤΟ στην Σύνοδο Κορυφής στην Ουάσιγκτον, απέκλεισε την ειρήνη, ήδη μεταφέρει F-16 και οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να εκσυγχρονίσουν τα άκρως απαρχαιωμένα – 70 ετών – πυρηνικά τους όπλα.
Ταυτόχρονα αποφασίστηκε να επιτραπεί με δυτικά όπλα οι Ουκρανοί να χτυπούν βαθιά στο Ρωσικό έδαφος... αυτή η εξέλιξη θα οδηγήσει στην ολοκληρωτική καταστροφή της Ουκρανίας. Οι Ρώσοι δεν διαπραγματεύονται πλέον, δεν εξετάζουν καμία συμμετοχή σε φόρμουλες ειρήνης και ζητούν μόνο άνευ όρων παράδοση της Ουκρανίας. Το Ουκρανικό θα διευθετηθεί στο πεδίο της μάχης. Μόνο η ολική καταστροφή της Ουκρανίας είναι η μόνη ρεαλιστική λύση… αφού το ΝΑΤΟ κλιμακώνει επικίνδυνα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: