Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

ΠΑΤΡΑ : ''ΕΥΧΕΛΑΙΟ'' ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ !!! [ video ]

Στην Πάτρα και στο Καραμανδάνειο βρέθηκε σήμερα ο υπουργός υγείας, Άδωνης Γεωργιάδης ουσιαστικά για να πει πόσο καλά λειτούργησε ο κρατικός μηχανισμός, αλλά και πόσο γρήγορα πήρε ο ίδιος τη σωστή απόφαση, ωστόσο από ότι φαίνεται όλα πήγαν καλά, μάλλον και από τύχη.

Πιο συγκεκριμένα ο Άδωνης Γεωργιάδης, ενώ έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες άρχισε να ''φτύνει τον κόρφο του'', ίσως για το κακό μάτι, ενώ ευλογώντας τα γένια του και εξηγώντας το «μικρό θαύμα» ο υπουργός Υγείας είπε ότι «το νοσοκομείο εκκενώθηκε με δική μας απόφαση πολύ νωρίς προληπτικά, έχει σημασία αυτό που σας λέω».

«Σήμερα είμαστε εδώ ανακουφισμένοι και χαρούμενοι γιατί όλα πήγαν καλά, σήμερα θα μπορούσαμε εδώ να είμαστε (φτύνει) σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση.

Αυτό που έγινε ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο, η φωτιά έφτασε μέσα στο νοσοκομείο, καταλαβαίνετε μέσα σε ένα νοσοκομείο με μικρά παιδιά, συνοδούς, γονείς, με στενούς διαδρόμους, σε μια δύσβατη περιοχή που είναι δύσκολο να πλησιάσεις, δηλαδή αν εγκλωβιστείς εδώ ο θεός να μας φυλάει. Όλα πήγαν καλά».....

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας από τη μεριά της καλεί την Κυβέρνηση
να ενισχύσει με την αναγκαία χρηματοδότηση την Πολιτική Προστασία του Δήμου Πατρέων και με το αναγκαίο προσωπικό, καθώς αυτή η τόσο κρίσιμη Υπηρεσία, αριθμεί αυτή τη στιγμή 2 μόνιμους εργαζόμενους!
Δηλώνει δε, ότι η χθεσινή μεγάλη φωτιά στο Γηροκομειό τέθηκε υπό έλεγχο με τη συμβολή της Δημοτικής Αρχής και των εργαζομένων του Δήμου, του Καραμανδανείου, του Κωνσταντοπούλειου, των ομάδων πυροπροστασίας του Εργατικού Κέντρου, των εθελοντικών ομάδων του Δήμου και εθελοντών κατοίκων της Περιοχής, που βρέθηκαν στο πλευρό των πυροσβεστικών δυνάμεων. Μ’ αυτόν τον τρόπο σώθηκε το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο, τα άλλα Ιδρύματα της περιοχής και όλοι οι ασθενείς και οι τρόφιμοι απομακρύνθηκαν με ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: