Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

ΠΑΤΡΑ : ΚΑΨΤΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ !!! [ video ]

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα, καθώς φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στην περιοχή του Γηροκομείου.

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε οικοπεδικό χώρο στην Αρόη έχει λάβει διαστάσεις και έφτασε στην περιοχή του Γηροκομείου.

Επιτόπου βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, η οποία ενισχύεται με περισσότερα μέσα.Οι φλόγες κινούνται προς το Ίδρυμα ΜΕΡΙΜΝΑ για το οποίο δόθηκε εντολή εκκένωσης, ενώ εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα από το 112.

Εντολή εκκένωσης δόθηκε και για το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο. Κλειστός είναι ο δρόμος από το πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο 409. Απομακρύνουν τον κόσμο από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων. Η φωτιά έχει φτάσει στο κτίριο του νοσοκομείου.

Κάτοικοι της περιοχής εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, ενώ με νέο μήνυμα του 112 εκκενώνεται και η περιοχή Πάγώνα. Για την κατάσβεση συνδράμουν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Στη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στην περιοχή του Γηροκομειού βρίσκεται από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης, η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Εργαζόμενοι του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ έχουν ριχθεί στη μάχη κατά της φωτιάς συνδράμοντας τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των εθελοντών, με μηχανήματα και υδροφόρες του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ. Δυνάμεις του Δήμου και της Πυροσβεστικής, προχώρησαν στην εκκένωση του «Κωνστανοπούλειου», του «Καραμανδάνειου» Νοσοκομείου Παίδων και του Ιδρύματος «Μέριμνα».

Άντε και του χρόνου ανεμογεννήτριες στο δασύλλιο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: