Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

LIVE YOUR MYTH IN.....''ΨΙΜΥΘΟΣ'' !!! [ video ]


Ένα χιουμοριστικό πάρτι στήθηκε τις τελευταίες ώρες στην πλατφόρμα Χ με αφορμή ένα νησί, την «Ψίμυθο», όμως, όπως φαίνεται η κατάσταση δεν άργησε και πολύ να ξεφύγει.
Σε μια επίδειξη χαμηλής ποιότητας πολιτικής αντιπαράθεσης ο υπουργός Υγείας
Άδωνης Γεωργιάδης και στη συνέχεια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έσπευσαν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους με αφορμή αυτό το νησί.
Την αρχή έκανε ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ανάρτηση λογαριασμού που ανέφερε ότι ο τελευταίος αγροτικός γιατρός στην Ψίμυθο παραιτήθηκε και το νησί δεν έχει πλέον γιατρό.
Συνόδευσε την τοποθέτησή του, φυσικά, με επίθεση στην αντιπολίτευση και ξεκάθαρη στόχευση να δώσει τη δική του εικόνα ενός ΕΣΥ που ΔΕΝ είναι κατάσταση κατάρρευσης.
Στον υπουργό Υγείας απάντησε  ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση επαναφέροντας τις απίθανες δηλώσεις Γεωργιάδη για την τουρίστρια που έχασε τη ζωή της στον Αλμυρό. Η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ο Άδωνης Γεωργιάδης σπάνια συναντάται με την αλήθεια κι όταν το κάνει οφείλουμε να του το αναγνωρίζουμε.
Πράγματι λοιπόν η Ψίμυθος δεν υπάρχει.
Μόνο οι ψηφοφόροι του Άδωνη Γεωργιάδη θα πίστευαν ότι όντως υπάρχει νησί που λέγεται Ψίμυθος, μόνο ο υπουργός Υγείας θα απαντούσε σοβαρά για το αν υπάρχει τέτοιο νησί στον χάρτη. Αν υπήρχε, σίγουρα θα είχε φροντίσει ο Υπουργός να έχει αγροτικό ιατρό. Που ίσως τα Σαββατοκύριακα να έκανε διακοπές στη μαγευτική ... Ψίμυθο, γιατί "ποτέ δεν είχαμε γιατρούς στο ΕΣΥ τις Κυριακές"».
Καλή η πλάκα των χρηστών στο Χ με αρκετούς αστερίσκους περί πραγματικότητας και εικονικές πραγματικότητας, αλλά τα προβλήματα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι τεράστια, είναι καθημερινά και είναι πέρα για πέρα αληθινά. Ας σοβαρευτούμε και ας επικεντρωθούμε σε αυτά. ''Την Ψίμυθο ποτέ δε θα την βρούμε''.,.... θα έλεγε ο ποιητής και θα χε δίκιο γιατί η πανέμορφη ''Ψίμυθος'', είναι ένα νησί, αποκύημα της φαντασίας του BeatBukowski του twitter, δηλαδή του δημοσιογράφου του News24 του Κώστα Μανιάτη......

Δεν υπάρχουν σχόλια: