Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΕΝΙΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΖΟΥΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ !!![ video ]

Την ήττα με 2-0 σετ (6-3, 7-6) στους «8» του μονού στο Ολυμπιακό τουρνουά γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Αν και ο Έλληνας κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών πάλεψε σταν «θηρίο», ο Σέρβος «θρύλος» του τένις απέδειξε γιατί ακόμη και στα 37 του παραμένει ένας τοπ αθλητής, καλύπτοντας ακόμα και τον μικροτραυματισμό του από το τρίτο γκέιμ του δεύτερου σετ. Ο Τσιτσιπάς είχε τρία σετ πόιντ στο δεύτερο σετ για να πάει το ματς σε τρίτο, με το σκορ υπέρ του 5-2, αλλά δεν κατάφερε να το τελειώσει. Δέχτηκε δύο μπρέικ και ο Σέρβος δεν συγχώρεσε την χαλάρωσή του και τελείωσε το ματς στο tie break με επί μέρους σκορ 7-3.

Ο πρόεδρος της ''Ένωσης Ρακετάδων Ελλάδος'' Μπάμπης Καγκουρίδης εκφράστηκε καταρχήν θετικά για τον Έλληνα τενίστα, ωστόσο τόνισε ότι είναι πολλά που μπορεί να μάθει από τους Έλληνες ρακετάδες. «Κοίτα, καλός είναι. Αλλά εμείς έχουμε ψηθεί στο μεγάλο σχολείο της ρακέτας. Εκεί είναι τα πραγματικά ζόρια» είπε. «Όσο για τον Τζόκοβιτς, σιγά τον αντίπαλο. Βάλ’τον να παιξει με μισόκιλη ρακέτα “Αγόρι” απέναντι στον Χρηστάρα από τη Λούτσα να τα δει όλα. Εμείς παίζουμε ανάμεσα σε παιδιά, γυναίκες, ηλικιωμένους. Οι πατούσες μας έχουν γίνει τεφάλ από τη θερμοκρασία της άμμου. Για μας, κάθε παιχνίδι είναι υπόθεση ζωής ή θανάτου. Δεν υπολογίζουμε τίποτα».

Γι αυτό σας λέω....όταν εμείς παίζαμε τένις οι ξένοι ζούσαν επάνω στα δέντρα και έτρωγαν βελανίδια....τελεία και παύλα !!!.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: