Πέμπτη 15 Αυγούστου 2024

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΑΙ ΚΑΙ....''ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ'' !!! [ video ]

Μπορεί να κάηκε η μισή Αττική και να λένε πως όλα έγιναν σωστά; Σκέψου να μην γινόντουσαν σωστά, πάει η Ακρόπολη, πάει ο Παρθενώνας! Τουλάχιστον αυτά μας τα έσωσε η πολυχρονεμένη μας κυβέρνηση! Αυτά μας είπε και ο υπουργός και τραυματίας. Γιατροί δεν είμαστε – εμείς δεν ξέρουμε – αλλά αν ακούσουμε τους γιατρούς και συγκεκριμένα τον DIMITRIOS GAKIS MD ο υπουργός τα φόραγε λάθος και μάλιστα ήταν επικίνδυνο για την υγεία του. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα στο «Χ»:

«ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; …

Κικίλιας: Ενημέρωση με ζώνη οσφύος, velcro, στον κατώτερο θώρακα(!!!) & επίδεσμο στον αρ. βραχίονα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ! Αυτά μπαίνουν κατάσαρκα, ή πάνω από ελαστικό φανελάκι, γιατί οι δίπλες του πουκαμίσου δημιουργούν σημεία πίεσης & βλάβης  του δέρματος. Έχουν μαλακό εσωτερικό. Σε κακώσεις του θώρακος δεν βάζουμε ζώνη, γιατί περιορίζει την αναπνοή και ευνοείται η κατακράτηση εκκρίσεων και η πνευμονική λοίμωξη. Μιλάει χωρίς δυσκολία (επώδυνο με θωρακική κάκωση). Η ανάρτηση είναι σωστή. 2/2».

Εμείς ιατρικές γνώσεις δεν έχουμε. Τα ερωτήματά μας ωστόσο είναι πολλά. Αν ισχύουν αυτά, κανείς δεν του είπε να τα βάλει αποκάτω για να μην έχει άλλα προβλήματα;

Εκτός κι αν ήθελε να είναι εμφανή…

Εποχικοί Πυροσβέστες βρίσκεται στην τοποθεσία Αττική.

19 ώρ. Αθήνα 
❗️Φαίνεται πως για να πιουμε νερό σε αυτή την Πυρκαγιά θα πρέπει να κάνουμε αναρτήσεις στο Facebook μπας και φοβηθούν τη δημοσιότητα και μεριμνησουν.
Η ώρα είναι 5 το απόγευμα. Η τελευταία φορά που μοιράστηκαν νερά και τροφή στους Πυροσβέστες ήταν εχθες το βράδυ στις 9. Και όλα αυτά στην πρωτεύουσα της χώρας που υποτίθεται πως όλοι οι "υπευθυνοι" είναι εδώ μαζεμένοι!
Σας ευχαριστούμε για τρίτη ημέρα που μας έχετε του πεταματού, μην ξεχάσετε να βγειτε στα κανάλια να δηλώσετε πόσο πολύ μας ευχαριστείτε.
Στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ακούει κανένας ή ξεκουράζεστε στο κλιματιστικό σας; ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ!
κύριε Πρωθυπουργέ Kyriakos Mitsotakis , κύριε Υπουργέ Vassilis Kikilias νεράκι να πιουμε ζητάμε, τι ζηταμε;

  documento

Δεν υπάρχουν σχόλια: