Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

ΟΥΚΡΑΝΟΝΑΖΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΟ ΚΟΥΡΣΚ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΩΝ ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ''ΖΗΤΩ Ο ΠΟΥΤΙΝ''. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ !!! [ video ]

Ένας Ουκρανός στρατιώτης που συμμετείχε στην Ουκρανική επιδρομή στο Κούρσκ, βιντεοσκοπήθηκε να πανηγυρίζει μαζί με τους συντρόφους του κατά τη διάρκεια λεηλασίας σε ένα τοπικό Ρωσικό κατάστημα τροφίμων.

Ο ίδιος στρατιώτης, λίγες ώρες μετά, απεικονίζεται σε βίντεο να λέει «Ζήτω ο Πούτιν», αιχμάλωτος πλέον των Τσετσένων στρατιωτών της μονάδας ειδικών επιχειρήσεων «Αχμάτ Σιλά» που επιχειρεί στην περιοχή, δεμένος και με καλυμμένο το πρόσωπο! Όπως φαίνεται, ο αρχικός ενθουσιασμός για την επίθεση σε Ρωσικό έδαφος δεν κράτησε πολύ, με τον στρατιώτη να συνειδητοποιεί γρήγορα πως… βιάστηκε να πανηγυρίσει!

Αυτά τα Ναζίδια σε αυτό το video είναι στρατιώτες που εμπίπτουν στους νόμους του πολέμου περί αιχμαλώτων σύμφωνα με την συνθήκη της Γενεύης ;;;
Οχι είναι λυσσασμένα σκυλιά και τους κάνεις χάρη αν τα στείλεις να κάνουν παρέα στον Μπαντέρα.
Πάνω από εκατό χιλιάδες οι εκτοπισμένοι κάτοικοι του Kurk και του Belgorod προκειμένου να γλυτώσουν τη ζωή τους.
Η πραγματικότητα είναι η εξής και μην ακούτε τα ατέλειωτα fake που επεξεργάζονται απ' το Κίεβο.
Έχουν περάσει τα σύνορα απ' την περιοχή του Summy κάτι λιγότερο από 11.000 Ουκρανοναζί. Οι 3.000 είναι ήδη νεκροί. Η διείσδυση όμως έχει σταματήσει. Πρωτοφανής αριθμός των 41 τανκς που καίγονται ωραία και κάποια έχουν αιχμαλωτιστεί ατόφια. Οι δύναμεις Αhmat και Κέντρο κάνουν εξαιρετική δουλειά όπου τους εντοπίσουν τους ξαποστέλουν συνάμα με τη βοηθεια του πυροβολικού - Αεροπορίας.
Το δύσκολο είναι ότι αυτά τα σκυλιά έχουν χωριστεί σε ομάδες των πέντε δέκα, έχουν σκορπιστεί και πλατσικολογούν Ρώσικα χωριά και οικισμούς και μετά κρύβονται στο δάσος.
Το πόσο θα κρατήσει ο εντοπισμός και η εξολόθρευση αυτών των αρουραίων δύσκολα να προσδιοριστεί. Θα εξολοθρευτούν όμως γιατί δεν έχουν από τι και που να κρατηθούν.
Δεν έπρεπε να συμβεί. Ο συχωρεμένος Μπρικόζιν, ο Σουροβίκιν και ο Καντίροφ είχαν δίκιο για αυτά που έλεγαν για την ηγεσία του στρατού αλλά δεν είναι ώρα τώρα να αποδοθούν ευθύνες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: