Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

''ATENA'' 2.0....ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΑΘΗΝΑ !!! [ video ]

Απίστευτες εικόνες στο κέντρο της Αθήνας, περιοχές της οποίας κυριολεκτικά βυθίστηκαν κάτω από το νερό ενώ κινδύνεψαν και άνθρωποι. Βίντεο παρουσιάζει ένα ζευγάρι που ανέβηκε στην οροφή του αυτοκινήτου του για να σωθεί από τα ορμητικά νερά στην περιοχή των Αμπελοκήπων καθώς η κακοκαιρία «Atena» προκάλεσε έντονες βροχές και καταιγίδες σε όλη την Αττική.

Στο βίντεο φαίνεται και άνδρας να καταφέρνει να απομακρυνθεί με ασφάλεια από όχημα μαζί με το παιδί του.

Η κακοκαιρία «Atena» προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στην Αττική από το μεσημέρι της Τρίτης 10/09/2024 αρχικά από τα δυτικά και νοτιοδυτικά ενώ στη συνέχεια χτύπησε στο κέντρο της Αθήνας.

  • Χαρακτηριστικό είναι πως οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας μετατράπηκαν σε ποτάμια μέσα σε λίγα λεπτά με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν αρκετοί οδηγοί που κινούνταν εκείνη την ώρα σε Κυψέλη, Αμπελόκηπους και άλλες περιοχές της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος δέχτηκε το απόγευμα, όταν και χτύπησε την Αττική η κακοκαιρία, 51 κλήσεις κυρίως από περιοχές του δήμου Αθηναίων (Πατήσια- Κυψέλη) αλλά και από Ψυχικό και Γαλάτσι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: