Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ....ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΜΕ !!!

Να κυβερνήσει θέλει και πάλι κατά πως φαίνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, αμφισβητώντας ευθέως την δυνατότητα διακυβέρνησης της χώρας από την σημερινή κυβέρνηση, λόγω της ουσιαστικής διάσπασης που έχει υπάρξει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναλυτικότερα, μιλώντας στο ΣΚΑΙ την Κυριακή  και αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις του κ. Φλαμπουράρη, ο Α. Γεωργιάδης είπε:
«Ο κ. Φλαμπουράρης θα ρωτάει τη Νέα Δημοκρατία από εδώ και στο εξής, εφόσον η κυβέρνηση στηρίζεται στη Νέα Δημοκρατία. Δε ζητάμε καρέκλες. Ζητάμε σεβασμό. Συγκυβερνούν και έχουν μέν την ευθύνη, θα πρέπει όμως πρώτα να συνεννοούνται με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, πείτε του κ. Φλαμπουράρη».
Στη συνέχεια μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης, εμμέσως πλην σαφώς, απείλησε ότι η ΝΔ θα ρίξει την κυβέρνηση λέγοντας:
«Αν έρθει νομοσχέδιο που διαφωνούμε, δεν θα ψηφίσουμε συνολικά τη συμφωνία. Διασώζουμε τη χώρα και ψηφίζουμε γιά τη χώρα. Αναγκαζόμαστε, πράγματα που ως κυβέρνηση είχαμε απορρίψει, να τα ψηφίσουμε. Αποδεικνύουμε ότι αγαπάμε την Ελλάδα και αναγκαζόμαστε να ψηφίζουμε μέτρα που είχαμε αποκρούσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: