Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ ΔΝΤ : ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ....ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ !!!

Πλήρη ανατροπή των όρων των διαπραγματεύσεων και ανεξαρτήτως οποιουδήποτε αποτελέσματος από το δημοψήφισμα της Κυριακής, επιφέρει το ΔΝΤ με την έκθεση που δημοσιοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης και σύμφωνα με την οποία, ζητά ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, χαρακτηρίζοντάς το ως μη βιώσιμο και μάλιστα κάτω από οποιοδήποτε «σενάριο». Το ΔΝΤ προβλέπει ότι το Χρέος της χώρας θα βρίσκεται στο 150% του ΑΕΠ το 2020, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, και κοντά στο 140% του ΑΕΠ ΤΟ 2022, αναφέρεται στην Έκθεση.

Οι χρηματοδοτικές ανάγκες της Ελλάδος για την τριετία 2015-2018 θα φθάσουν τα 50 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΔΝΤ, το οποίο εκτιμά ότι είναι αναγκαίο ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας ύψους τουλάχιστον 36 δισ. ευρώ από την ΕΕ.
Προτείνει να επεκταθεί η περίοδος χάριτος που έχει παραχωρηθεί για τα δάνεια των μνημονίων στα 20 χρόνια και σταδιακή αποπληρωμή των δανείων που έχει χορηγήσει η ΕΕ στα 40 χρόνια, αφού σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απαιτούνται ευρύτερες συναινέσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η βιωσιμότητα του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

Το ποτήρι έχει ξεχυλίση ! Βαλθήκανε με όλους τους τρόπους, με όλα τα μέσα, να ΜΑΣ πείσουν ποιο είναι το καλό μας ! Λες και ο Ελληνικός Λαός είναι Ανίκανος και βλάκας να δεί και να κρίνη !! Κινούν "Θεούς" και Δαίμονες, ντόπιους και ξένους εκβιαστές για να Σου ΑΛΛΑΞΟΥΝ την γνώμη, την Βούληση ! Αυτοί Δεν ΕΧΟΥΝ Θεό ! Αυτοί ντόπιοι και ξένοι, έχουν κοινό Σύμβολο για τον "Θεό τους και Τον Διάολο τους" !

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

Την Κυριακή θα γίνει Γιορτή Θεού του Πραγματικού και Αληθεινού - Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! Η ΑΠΟΣΤΟΜΟΤΙΚΗ Απάντηση στους Ντόπιους λεκέδες και λακέδες και στους Leader Τους, θα είναι ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ σε όλες της γλώσσες του κόσμου ! Έναν Τρανών ΟΧΙ !!!

ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ !

Το ψέμα του "Χρέους", ΔΕΝ θα καθορίζουν και ΔΕΝ ΘΑ Καθηλώσουν την ΖΩΗ ΣΟΥ ! Την ΖΩΗ ΣΟΥ την Ορίζεις και Καθορίζεις ΕΣΥ ! ΔΥΝΑΤΑ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΟΜΟΡΦΑ και ΩΡΑΙΑ - ΑΠΛΑ να το πούμε: ΕΛΛΗΝΙΚΑ !