Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕ'Ι'ΜΑΡΑΚΗΣ ΓΙΑ....ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ....ΟΛΑ !!!

«Έχει τεράστιες ευθύνες ο κύριος Τσίπρας και γιατί μας πήγε σε εκλογές και γιατί κινδυνεύουμε να μας ξαναπάει, σύμφωνα και με το κείμενο των 53. Μία νέα Αριστερή Πλατφόρμα βγήκε, η οποία του λέει ότι πρέπει να ξαναγίνει αντιμνημονιακός και προβλέπω ότι μέχρι να φτάσουμε στις εκλογές , σε δύο βδομάδες, θα έχει γίνει αντιμνημονιακός», δήλωσε ο Β.Μεϊμαράκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση ότι εξέπεμψε μήνυμα «περάστε απέναντι» στους μετανάστες. «Ο μετανάστης, ο πρόσφυγας που περνάει από την άλλη μεριά και ρωτάει του λένε οι άλλοι 'περνάς άνετα'» πρόσθεσε ο Β. Μεϊμαράκης κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη στον σταθμό Action24, ενώ επιβράβευσε τις κινήσεις της υπηρεσιακής κυβέρνησης για το μεταναστευτικό εκτιμώντας ότι σε δύο με τρεις μέρες έκανε όσα δεν έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε επτά μήνες.
«Η εικόνα του μικρού παιδιού που ξεβράστηκε στις ακτές μας σόκαρε όλους. Υπήρχαν 20.000 νεκροί αυτό το καλοκαίρι. Εγώ είμαι άνθρωπος, όπως όλοι μας, όχι μόνο στη ΝΔ και θέλουμε ανθρώπινα να το δούμε το θέμα.
Σας λέω ότι αν δεν ήταν προεκλογική περίοδος θα πήγαινα στα νησιά που έχουν το πρόβλημα. Και θα πήγαινα για να δω το πρόβλημα για το οποίο έχω ήδη ενημερωθεί. Θεωρώ όμως ότι θα παρερμηνευτεί η επίσκεψή μου ως προεκλογική υποκρισία» δήλωσε ο Β. Μεϊμαράκης. Ο Β.Μεϊμαράκης ερωτήθηκε ακόμη για τον τίτλο του μεταβατικού προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κι αν κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει σε περίπτωση θετικού εκλογικού αποτελέσματος για το κόμμα. «Μεταβατικοί είμαστε όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη ζωή, δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό. Αυτήν την περίοδο θεωρώ ότι είμαι μεταβατικός πηγαίνοντας προς το Μαξίμου», απάντησε.
Ολοκληρώνοντας εξέφρασε την πεποίθηση του ότι η επόμενη κυβέρνηση, από όποιο κόμμα κι αν συγκροτηθεί,οφείλει να συγκροτείται από τα ικανά και άξια στελέχη της κοινωνίας.Ο Β.Μεϊμαρακης ζήτησε επιπλέον να πάει ο κόσμος στις κάλπες με καθαρό μυαλό και να μην αδιαφορήσει, αφού προηγουμένως έχει συγκρίνει τι του επιφύλαξε η διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, που μας στοίχισε 90 δις ευρω. Ζήτησε, επίσης, να βρει ο καθένας τους φίλους του και να τους εξηγήσει ότι έκαναν λάθος τον περασμένο Ιανουάριο που ψήφισαν Τσίπρα και πρέπει να επιλέξουν τώρα την Ν.Δ. «Θέλουμε ανθρώπους ικανούς και ηθικούς κοντά μας και δεν σκοτώνω την ελπίδα. Μπορούμε να σηκώσουμε ψηλά την κοινωνία και να βελτιώσουμε την κατάσταση" συμπλήρωσε ο Β. Μεϊμαρακης. Ο Μεϊμαράκης είναι ο Σπαλιάρας της πολιτικής. Ο Σπαλιάρας πήγε όπως είπε με 4.000 γυναίκες, αυτός αν βγει πρωθυπουργός απειλεί να πάει με εκατομμύρια Ελληνες. Η απάντηση στο «Βαγγέλη σέξι, σκίσε τον Αλέξη» θα δοθεί σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον αύριο στην ομιλία στη Λιβαδειά και θα είναι αναλόγου επιπέδου: «Βαγγέλη σέξι, ο κώλος σου να φέξει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: