Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ 14 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ FRAPORT. ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ....ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ !!!

Ο πόνος του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, κινδυνεύει να τινάξει τη συμφωνία με την Fraport στον αέρα, καθώς την ώρα που υπέγραφε, έκλαιγε γοερά πάνω από το έγγραφο με αποτέλεσμα να το καταστρέψει την υπογραφή του.
Ακόμα και οι πιο καχύποπτοι, ακόμα κι εκείνοι που έσπευσαν να ειρωνευτούν τον Γιώργο Σπίρτζη όταν δήλωνε ότι «υπέγραψε τη σύμβαση με πολύ πόνο», τώρα δεν έχουν να πουν τίποτα. Γιατί η αλλοιωμένη από την υγρασία των δακρύων, υπογραφή του Γιώργου Σπίρτζη, δεν σηκώνει αμφισβήτηση.
Οι ίδιοι οι νομικοί σύμβουλοι της Fraport μάλιστα, ήταν εκείνοι που έθεσαν θέμα νομιμότητας της σύμβασης, καθώς αποκάλεσαν την υπογραφή του κ. Σπίρτζη «μουτζούρα που δεν μπορεί να την πάρει κανείς στα σοβαρά».
Από την πλευρά του υπουργού προς το παρόν, δεν έχει γίνει κανένα επίσημο σχόλιο, καθώς σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του κύκλου, ο κ. Σπίρτζης βρίσκεται στο κρεβάτι με έμπλστρα και θα υπογράψει ξανά, μόλις του περάσει ο πόνος.    
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: