Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΛΥ ΘΕΑΤΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....ΠΟΛΥ ΘΕΑΤΡΟ !!! [ video ]

Το έργο του Λάκη Λαζόπουλου που είδαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι το «Θεέ μου, τι σου κάναμε», το οποίο μάλιστα είναι το πρώτο της τριλογίας.
Γενικά όλα τα καλά σε αυτή τη ζωή έρχονται σε τριάδες.
Τα τρία Μνημόνια.
Οι τρεις Χάριτες.
Η τρόικα.
Τα τρία της “Αρσεναλ.

Εκτός από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την παράσταση παρακολούθησαν και οι ολιγάρχες Γιάννα Αγγελοπούλου και Δημήτρης Κοντομηνάς, τους οποίους θα τσακίσει ο Αλέξης από Δευτέρα, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ήταν εκεί και ο Λεωνίδας Μπόμπολας, που πήγε να ικετέψει τον πρωθυπουργό να του δώσει πίσω το ένα εκατομμύριο, γιατί δεν έχει να φάει, αλλά τον είδε ο Νίκος Παππάς και τελικά ο Λεωνίδας σκιάχτηκε, ενώ τον εντόπισαν περίοικοι λίγα στενά παρακάτω να κλαίει γοερά και να μονολογεί «μου πήραν ακόμα και το σπίτι οι πρώην κνίτες και το έδωσαν στους προλετάριους».
Η δε Γιάννα Αγγελοπούλου και ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν φανερά τρομοκρατημένοι, μόλις λίγες βδομάδες μετά την ανακοίνωση για την εξεύρεση 40 μαλακών ισοδύναμων απέναντι στα 40 σκληρά μέτρα του τρίτου μνημονίου, όπως πχ η έκπτωση 4% στα εισιτήρια του ΠΑΟΚ απέναντι στις περικοπές 4% στις συντάξεις ή η κατάργηση της Δημιουργίας Ξανά του Τζήμερου ως ισοδύναμο για την κατάργηση του ΕΚΑΣ.
“Οταν η παράσταση τελείωσε, ανέβηκε στο βήμα ο Λένιν από τα Lidl, Αλέξης Τσίπρας, και είπε: «Από τους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 είναι αφελείς και ο ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος, αλλά εμείς δεν είμαστε κομμουνιστές, Χο Χο Χο Merry Christmas, Venceremos and a Happy New Memorandum.»
“Οπως λέγαμε, πριν καμιά 10αριά προτάσεις, ο Λάκης Λαζόπουλος έδωσε μια υπέροχη παράσταση μπροστά σε ένα θέατρο γεμάτο με συριζαίους.
Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ σηκώθηκε και χειροκροτούσε επί 12 λεπτά, χωρίς να αφήνουν τον Αλέξη να συνεχίσει το λόγο του, οπότε εκείνος κουνούσε τα χέρια όπως να “ναι και χαμογελούσε αμήχανα σαν μ@λάκας, αλλά είδε μετά από 10 λεπτά την Γεροβασίλη που είχε κοκκινίσει να του φωνάζει «σταμάτα να κουνιέσαι και να χαμογελάς σαν μ@λάκας», οπότε στα τελευταία 2 λεπτά απλά κοιτούσε το υπερπέραν.
Και όταν τα χειροκροτήματα κόπασαν, συνέχισε: «Σύντροφοι και συντρόφισσες. Ο θάνατος λύνει όλα τα προβλήματα. Αν δεν υπάρχουν άνθρωποι, δεν υπάρχουν προβλήματα. Χωρίς ανθρώπους το Μνημόνιο είναι ανεφάρμοστο και οι δανειστές θα αναγκαστούν να φύγουν. Μπορεί να πάρει 100 χρόνια να ισοπεδώσουμε τη χώρα αλλά στο τέλος θα νικήσουμε. You can’t take us mοtherfuckers (για να δείξει ότι έμαθε πια τα Αγγλικά μετά από τόσες επισκέψεις στον Ομπάμα). Εμπρός λαέ μην τους φοβηθείς, ήρθε η ώρα της ανατροπής!».
Μετά πήγαν όλοι μαζί στον Μπαϊρακτάρη και τσάκισαν κοψίδια, αλλά δεν έκατσαν πολύ γιατί μαζευόταν κόσμος που μαστούρωνε από την τσίκνα, οπότε έδωσαν ραντεβού στο επόμενο Αλ Τσαντίρι, όπου ο Λάκης θα καλέσει τον Αλέξη για να βωμολοχήσουν παρέα ενάντια στο Τρίτο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ -μάλλον λίγο μετά το σκετσάκι του Λάκη με τον Παύλο Χαϊκάλη που θα κατέβει την καμινάδα ντυμένος “Αγιος Βασίλης για να μοιράσει τα κέρδη από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών στους πολίτες και επίσης για να μην μείνουν παραπονεμένοι οι συνέταιροι των ΑΝΕΛ, που βαρέθηκαν να πηγαίνουν από το ένα στρατόπεδο στο άλλο, λες και όλη η Ελλάδα είναι καραβανάδες και δεν υπάρχουν και οι απλοί χόμο χάπατους.
Την ίδια ώρα στη ΝΔ ξημεροβραδιάζονται για να βρουν το σύμφωνο διαβίωσης με το ΣΥΡΙΖΑ, που το έκρυψε από τα νεύρα του ο Βαγγέλας γιατί δεν τον έπαιζαν ο Αντωνάκης, ο Τζιτζικώστας και ο “Αδωνις, αλλά και να μην το βρουν δεν πειράζει, γιατί μέχρι το Πάσχα θα έχουμε τεχνοκρατική κυβέρνηση, όπου όλοι οι καλοί χωράνε, κυρίως χάρη στην επερχόμενη αυτοθυσία του Βασιλάκη Καΐλα-Λεβέντη που θα κεράσει πίτσες -για να μην πω τίποτε άλλο- τους “Ελληνες πολίτες.

Και μετά οι γροθιές ψηλά στον αέρα και bella ciao, grandola vila morena και τον ύμνο του ΕAM, ελαφρώς παραλλαγμένο «Τρία μνημόνια μόνο φωτίζουν την ελληνική μας την γενιά
και μας δείχνουν φωτεινό τον δρόμο για να φέρουμε την λευτεριά».
Δεν υπάρχουν σχόλια: