Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ....ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ''ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ'' !!!

Με ταχύτατους ρυθμούς, προχωράει η σύσταση του νέου σώματος ασφαλείας, που ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με στόχο την προστασία των δασών και των διορισμών.
Ντυμένοι ως θαμνώδη φυτά, ώστε να μην μπορούν να τους διακρίνουν οι λαθροθήρες, οι λαθροϋλοτόμοι και όσοι ουρούν στην ύπαιθρο, Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣθα είναι οι «Αστυνομικοί της Φύσης» που θα αναλάβουν σύντομα την προστασία της άγριας φύσης.
Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί θα είναι ειδικευμένοι στην αγάπη για τη φύση, ενώ θα περάσουν ένα διάστημα εκπαιδευόμενοι από τους Αγροφύλακες του Βύρωνα Πολύδωρα, των οποίων, άλλωστε αποτελούν φυσική συνέχεια.Αποτέλεσμα εικόνας για Αστυνομια της Φύσης

Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί θα είναι ειδικευμένοι στην αγάπη για τη φύση, ενώ θα περάσουν ένα διάστημα εκπαιδευόμενοι από τους Αγροφύλακες του Βύρωνα Πολύδωρα, των οποίων, άλλωστε αποτελούν φυσική συνέχεια.
Αποτέλεσμα εικόνας για Αστυνόμων της Φύσης

Στις τάξεις τους μάλιστα θα μεταταχθούν και μερικές καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, γι’ αυτό άλλωστε και θα φέρουν – τιμής ένεκεν – τα χαρακτηριστικά κόκκινα γάντια.
Ο κ. Τσιρώνης, εμφανίστηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, συνοδεία δύο Αστυνομικών Φύσης. Μάλιστα οι δύο νεοδιορισμένοι αστυνομικοί, επέδειξαν αξιοσημείωτο ζήλο, αφού δεν πήραν το βλέμμα τους από τα φυτά του κήπου, ενώ έλεγχαν εξονυχιστικά όποιον τα πλησίαζε κάνοντάς του «τσσσσσς» για να βεβαιωθούν ότι δεν σκόπευε να ουρήσει.Αποτέλεσμα εικόνας για Αστυνομια της Φύσης 
Moufanet

Δεν υπάρχουν σχόλια: