Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΤΡΑ : ΣΕ ΝΕΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΔΙΟΤΙ....ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!! [ video ]

Να «απολογηθεί» επειδή ο δήμος προχώρησε σε εργασίες διαμόρφωσης στο νότιο πάρκο επί της Ακτής Δυμαίων καλείται ο Κώστας Πελετίδης, με έγγραφο του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, το οποίο υπογράφει ο κεντρικός λιμενάρχης Πάτρας.
Όπως τονίζει ο Δήμος Πατρέων, «πρόκειται για μια ακόμα προσπάθεια παρεμπόδισης εργασιών για τη διαμόρφωση του νότιου πάρκου, από τις υπηρεσίες του υπουργείου και του Οργανισμού Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), σε μια περίοδο που υλοποιούνται ιδιωτικοποιήσεις αεροδρομίων, λιμανιών (Πειραιά και Θεσσαλονίκης) και που το ΤΑΙΠΕΔ, του οποίου είναι περιουσιακό στοιχείο η λιμενική ζώνη της πόλης, ξεπουλάει ό,τι έχει απομείνει.Ο Κώστας Πελετίδης σε κινητοποίηση
Ο λαός της Πάτρας πρέπει να κινητοποιηθεί για να αποτρέψει τις ιδιωτικοποιήσεις και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.
Να διεκδικήσει την εξαίρεση ολόκληρης της χερσαίας λιμενικής ζώνης από το ΤΑΙΠΕΔ και τον ΟΛΠΑ και την οριστική παραχώρησή της, προκειμένου να μετατραπεί σε χώρο αναψυχής, πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων για όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: