Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ : ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡ' ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ....ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠ' ΤΗ ΦΩΤΙΑ !!!

«Δυστυχώς ορισμένοι παρ’ ότι ψήφισαν τη συμφωνία το καλοκαίρι, τώρα που ήρθε η ώρα της υλοποίησης, τώρα που ήρθε η ώρα των δύσκολων μέτρων, τώρα που ήρθε η ώρα να αφήσουμε το εγώ και να πάμε στο εμείς, κλείνονται σε πολιτικές περιχαρακώσεις και λένε εμάς δεν μας αφορά αυτό, βγάλτε μόνοι σας τα κάστανα από τη φωτιά.
Τώρα που είναι η ώρα της υλοποίησης, υπάρχει δυστυχώς μια πολιτική και μια κοινωνική ανευθυνότητα από ορισμένους» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης κατά την παρουσία του στο 2ο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Ναυτεμπορικής.Υπάρχει μια κυβέρνηση η οποία αγωνίζεται, υπάρχει ένα σχέδιο ψηφισμένο από τη Βουλή, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και σε μεγάλο βαθμό το κάνουμε. Και το κάνουμε γιατί θέλουμε να προχωρήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα η αξιολόγηση.
Δεν είμαστε σαν κάποιες περιπτώσεις του παρελθόντος που οι κυβερνήσεις θέλανε να καθυστερήσουν την αξιολόγηση.
Αναφορικά με τη ναυτιλία ο αναπληρωτής υπουργός τόνισε ότι «το έχω πει κι άλλη φορά δημόσια και θα το πω και σήμερα και δεν φοβάμαι να υποστώ οποιαδήποτε κριτική ένθεν και ένθεν.
Βασικό κριτήριο για τη φορολογία της ναυτιλίας στην Ελλάδα πρέπει να είναι το εάν επηρεάζεται ή όχι η ανταγωνιστικότητά της.

Όποιοι έρχονται και λένε για θέματα αύξησης της φορολογίας της ναυτιλίας, πρέπει να μας απαντήσουν.
Αύξηση της φορολογίας μέχρι ποιο σημείο;» καταλήγει ο αναπληρωτή υπουργός Οικονομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: