Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ....ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ !!!

Την επιθυμία του να δει την Αντζελίνα Τζολί πρωθυπουργό σε μία οικουμενική κυβέρνηση που θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας, εξέφρασε σήμερα σε συνέντευξη του ο Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή με αφορμή την άφιξη της δημοφιλούς ηθοποιού στην Ελλάδα και τη συνάντηση της με τον Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανήλθε στο θέμα της οικουμενικής, χαρακτηρίζοντας την Τζολί «ιδανική» για το ρόλο.
«Γιατί; Τι της λείπει; Είναι μια δυναμική, όμορφη γυναίκα που θα μπορούσε να ενώσει τους Έλληνες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ερμηνεία της ως μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου;» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ενώ πρόσθεσε ότι, μαζί με τον Μπραντ Πιτ, θα ήταν ένα άριστο πρωθυπουργικό ζευγάρι, αφού ο τελευταίος έπαιξε το ρόλο του Αχιλλέα στην ταινία Τροία.
Ο Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε μάλιστα ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την ηθοποιό, στην οποία της δήλωσε ότι είναι έξαλλος με το γεγονός ότι την ανάγκασαν να ματαιώσει το ταξίδι της στη Λέσβο. «I am exallos they didn’t let you visit the lesbians. They close Angelina, they close their graves. Έτσι ακριβώς της είπα.»
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πρόσθεσε ότι με την εμπειρία της ως Λάρα Κροφτ από τις ταινίες Tomb Raider, αν ήταν πρωθυπουργός η Αντζελίνα Τζολί θα μπορούσε να μεταφέρει πρόσφυγες κάνοντας παρκούρ πάνω από τους φράχτες στην Ειδομένη, εξουδετερώνοντας σε λίγα λεπτά τους αστυνομικούς της ΠΓΔΜ, ενώ ταυτόχρονα θα μπορούσε να λύσει και το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, υιοθετώντας ολόκληρη τη χώρα.                     vatraxi

Δεν υπάρχουν σχόλια: