Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ....ΞΗΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ !!!

Σε ατμόσφαιρα κατάνυξης αλλά και θλίψης παραδόθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια τελετής στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας το προεδρικό Polo της ΟΝΝΕΔ, μετά τη χθεσινή αποπομπή του Βασίλη Γεωργιάδη από την ηγεσία της οργάνωσης.Το ιστορικό ένδυμα, που φέρει τον θυρεό του προέδρου, ένα καθαρόαιμο άλογο με τον ιππέα του, μεταφέρθηκε μέσα σε ειδική γυάλινη θήκη κατά μήκος της Συγγρού από πομπή της ΔΑΠ, που περπατούσε με αργό, πένθιμο βήμα.
Τη λεωφόρο πλαισίωναν συντετριμμένα μέλη της οργάνωσης, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό προκειμένου αγγίξουν έστω και φευγαλέα το ένδυμα.
Έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας βρισκόταν παραταγμένη επίλεκτη ομάδα της ΟΝΝΕΔ, η οποία δημιούργησε ειδικό διάδρομο κρατώντας υψωμένα σέλφι στικς, ενώ αντιπροσωπεία της οργάνωσης παρέδωσε διπλωμένο το μπλουζάκι σε αξιωματούχο του κόμματος, υπό τον ήχο των τραγουδιών του Πάνου Κιάμου και της Ριάννα.

Στη συνέχεια, τα μέλη της πομπής αναφώνησαν τρεις φορές «ΜΥΚΟΝΟΣ» και αποχώρησαν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως ορίζει το πρωτοκόλλο, το ένδυμα θα εκτεθεί σε τριήμερο λαϊκό προσκύνημα, ενώ στη συνέχεια θα ταφεί με τιμές Ralph Lauren σε ειδικό χώρο στον κήπο του Ιδρύματος Καραμανλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: