Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΠΑΤΕΡΑ ???

«Η κυβέρνηση οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια και το απόρρητο των επικοινωνιών. Κανείς δεν ξέρει το πως και γιατί υπεκλάπη η συγκεκριμένη συνομιλία. Αλλά στο κρίσιμο αυτό ζήτημα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει καμία σκιά». Μόνο αηδία προκαλεί η αχαρακτήριστη στάση της ΝΔ. Δεν τηρεί ούτε καν τα προσχήματα. Το ΔΝΤ ή ΕΕ είναι τα αφεντικά της ΝΔ και η ίδια διαλέγει το ρόλο του πιστού υπηρέτη. Ο Μητσοτάκης θυμήθηκε το....απόρρητο των επικοινωνιών! Αυτό κι αν είναι πρόκληση! Ας ρωτήσει το μπαμπά του πρώτα και μετά ας ξεστομίζει αρλούμπες.
Κάποιο Χρήστο Μαυρίκη τον θυμάται ο γέρος;
Ένας τύπος με μουστάκι, υπάλληλος του ΟΤΕ, που το 1993, κατήγγειλε ότι διενεργούσε υποκλοπές κατ' εντολή του στρατηγού Ν. Γρυλλάκη, στενού συνεργάτη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ο τύπος αυτός, εμφανίζεται με πλήθος υλικού υποκλοπών πολιτικών προσώπων κυρίως από το ΠΑΣΟΚ ανάμεσά τους και ο Ανδρέας Παπανδρέου. Ο ίδιος δήλωνε ότι το περιεχόμενο των συνομιλιών τον διασκέδαζε! Ο Επίτιμος γλύτωσε το Ειδικό Δικαστήριο, όπου παραπέμφθηκε παρά τρίχα. Ο Παπανδρέου σε μια κίνηση συμψηφισμού των σκανδάλων (δε μιλάω - δε μιλάς) τον απάλλαξε πριν καν γίνει δίκη. Εδώ πάει το mea culpa Ανδρέα.
Αλλά η τωρινή αθλιότητα της ΝΔ ξεπερνά κάθε προηγούμενη δουλικότητα, πλην εκείνης του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Ούτε μια λέξη καταδίκης, δεν μπόρεσε να αρθρώσει η ΝΔ. Γιατί χαίρεται, εφόσον επιθυμεί την περαιτέρω επιδείνωση της κατάστασης για τους φτωχούς. Είναι πασίγνωστο, ότι σε μια κρίση που καταστρέφεται οικονομικά το μεγαλύτερο μέρος ενός πληθυσμού κάποιοι επωφελούνται. Αυτοί οι κάποιοι είναι οι πολύ πλούσιοι, οι οποίοι εκμεταλλεύονται την κατάσταση, γίνονται πλουσιότεροι ενώ οι φτωχοί που καταληστεύονται καταντούν εξαθλιωμένοι. Αυτών τα συμφέροντα εξυπηρετεί επίσημα η ΝΔ ενώ ανεπίσημα τα υπόλοιπα αστικά κόμματα.
Το Μνημόνιο είναι σχέδιο των πλουσίων για να κλέψουν περισσότερα από τους φτωχούς. Το χρέος αυξήθηκε. Το ΑΕΠ μειώθηκε. Η ύφεση συνεχίζεται. Η ανεργία αυξάνει. Μισθοί - συντάξεις κόβονται, κάθε χρόνο άνθρωποι καταστρέφονται. Κι όμως εφαρμόζουμε τόσα χρόνια κατά γράμμα όσα μας λένε αυτά τα σκουλήκια που έχουν τη νοοτροπία που ακούμε. Μήπως ήρθε η ώρα να τους στείλουμε όλους στο διάολο μαζί με τους υποτακτικούς τους; Μήπως;

Δεν υπάρχουν σχόλια: