Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΠΑΓΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ....750 $ Η ΜΠΑΛΑ !!!

Εσείς θα δίνατε 730 $ για μία μπάλα παγωτό;Αν όχι, σίγουρα κάποιος άλλος στο Ντουμπάι δεν θα το σκεφτόταν ως περιττό έξοδο ή υπερβολή…
Το ακριβότερο παγωτό του κόσμου, λοιπόν, μπορεί να βρει κανείς στο Ντουμπάι, στοιχίζει 730 ευρώ για μια μπάλα και – προφανώς – είναι για λίγους και εκλεκτούς. Ο ιδιοκτήτης της gelateria Scoopi Café , Zubin Doshi, χρειάστηκε πάνω από ένα μήνα για να συγκεντρώσει τα πιο πολυτελή και ιδιαίτερα υλικά από όλον τον κόσμο και να καταφέρει να φτιάξει το πιο ξεχωριστό παγωτό, ονομάζοντάς το Black Diamond.
Τι έχει, όμως, και το κάνει τόσο ακριβό; βανίλια Μαγαδασκάρης, σαφράν από το Ιράν, ιταλική μαύρη τρούφα και βρώσιμα φύλλα χρυσού 23 καρατίων για επικάλυψη είναι τα βασικά συστατικά του, αλλά υπάρχει και ένα ακόμα μυστικό συστατικό το οποίο ο δημιουργός δεν έχει αποκαλύψει σε κανέναν.
Φυσικά, μην περιμένετε να φάτε μία μπάλα 730 $ σε πλαστικό κυπελλάκι… Το παγωτό σερβίρεται σε μπολ Versace με χρυσό κουτάλι και, μάλιστα, ο πελάτης μπορεί να τα πάρει μαζί του φεύγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: