Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ....ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !!!

Θα έχει πλάκα στο Σύνταγμα την Τετάρτη, κολλαγόνα, Τζημέριες υστερίες, ανεγκέφαλοι "συγγραφείς" , κοινώς υβρεολόγοι και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, θα κάνουν ένα σόου με σύνθημα, "φέρτε πίσω αυτά που σας φάγαμε". Μην χολοσκάτε, αν τους μισούς από αυτούς τους γυρίσει κανείς ανάποδα, θα πεταχτεί από τις τσέπες τους το μισό χρέος της χώρας. Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν».
«Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω, αλλά θα πουν ότι είναι η ΝΔ από πίσω» απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη σε ερώτηση για το αν θα συμμετάσχει στην εκδήλωση της Τετάρτης, «Παραιτηθείτε».
Οι «Παραιτηθείτε» θα συγκεντρωθούν τελικά στις 18:30, ώστε να το διαλύσουν νωρίς και να μην χάσουν το Γαλλία-Αλβανία για το Euro 2016.
Οι «Παραιτηθείτε» κατηγορούν τους εργαζόμενους στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό και το Τραμ, που θα κάνουν στάση εργασίας την αρχική ώρα της συγκέντρωσης.
Είναι κάπως περίεργο να κάνεις συγκέντρωση με μοναδικό αίτημα να παραιτηθεί η κυβέρνηση και παράλληλα να κατηγορείς τους εργαζόμενους που κάνουν στάση εργασίας κόντρα στα μέτρα της κυβέρνησης που ζητάς να παραιτηθεί, αλλά αυτό είναι το μεγαλείο του ελληνικού πνεύματος.
Οι «Παραιτηθείτε» δεν μπαίνουν ποτέ σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς -αφού κυκλοφορούν όλοι με κουρσάρες- αλλά θέλουν να δείξουν λαϊκό προφίλ, μπας και τσιμπήσουν τίποτα χάπατα και πάνε στη συγκέντρωση.
Παράλληλα, οι «Παραιτηθείτε» κατηγορούν την ΟΥΕΦΑ που δεν ανέβαλε όλους τους αγώνες του Euro 2016, την ημέρα της συγκέντρωσής τους.
Την ημέρα της συγκέντρωσης, οι «Παραιτηθείτε» σκέφτονται να αλλάξουν και τον τόπο συγκέντρωσης, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξουν τον τόπο συγκέντρωσης μια μέρα μετά τη συγκέντρωση.
Νέος τόπος συγκέντρωσης των «Παραιτηθείτε» θα είναι το Ψυχικό, για να μην απομακρύνονται πολύ από τα σπίτια τους και μπουκάρουν τίποτα κλέφτες.
«Μία συγκέντρωση είναι. Να πάνε οι άνθρωποι να το ευχαριστηθούν. Καπελάκι να έχουν γιατί έχει ζέστη και νεράκι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: