Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ - ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ....ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ !!!

«Στις διαπραγματεύσεις για τα εργασιακά συζητάμε μόνο τρία θέματα», ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχθεί καμία συζήτηση για την θεσμοθέτηση ελαστικών μορφών εργασίας 
«Την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων που έχει θέσει η ελληνική κυβέρνηση, τις ομαδικές απολύσεις και τον συνδικαλιστικό νόμο που έχει θέσει η άλλη πλευρά, διευκρίνισε ο υπουργός Εργασίας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Γιάννη Δελή.
Ο Γ. Κατρούγκαλος τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να δεχθεί καμία συζήτηση για την θεσμοθέτηση ελαστικών μορφών εργασίας, ενώ αναφερόμενος στο θέμα των ομαδικών απολύσεων, είπε ότι η τακτική της κυβέρνησης θα είναι η απομόνωση των ακραίων θέσεων του ΔΝΤ, όπως έγινε και κατά τη διαπραγμάτευση για το Ασφαλιστικό, για το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης.
«Με την αποδοχή, ακόμη και από τις εργοδοτικές οργανώσεις, της αύξησης των εισφορών, πετύχαμε την αντικατάσταση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος που θα οδηγούσε τις επικουρικές συντάξεις σε μειώσεις της τάξης του 30% με την περιορισμένη αναπροσαρμογή που επιτύχαμε», κατέληξε ο υπουργός Εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: