Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ F16 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!! [ video ]

Ηταν η τελευταία προσπάθεια των πραξικοπηματιών να χτυπήσουν τον πρόεδρο του τουρκικού λαού για να πάρουν εκείνοι την εξουσία. Ομως μια ανώτερη δύναμη που προφανώς μοπόρεσε να ενεργοποιήσει ο ίδιος μέσω των υπερφυσικών ικανοτήτων του τους χάλασε τα σχέδια…
Ηταν ξημερώματα Σαββάτου όταν το τζετ της «Erdogan Airlines» με τον Ταγίπ Ερντογάν επέστρεφε από την ολιγόωρη εξαφάνισή του με προορισμό το αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Εκεί τον περίμενε η παλλαϊκή αποθέωση. Ομως τότε, λίγο πριν την προσγείωση δύο F-16 που ήταν με το μέρος των τρομοκρατών προσπάθησαν να βάλουν βιαίο τέλος στην ένδοξη πορεία του πολυχρονεμένου αρχάγγελου της Δημοκρατίας και της Προόδου.

Ομως τότε ήταν η στιγμή για τον Ταγίπ Ερντογάν να δείξει τις super δυνάμεις του. Τη στιγμή που οι οι πύραυλοι των προδοτικών πολεμικών αεροσκαφών θα χτυπούσαν το αεροπλάνο του τούρκου προέδρου μια μαγική ασπίδα, προφανώς προϊόν συνεργασίας του ίδιου με τον Θεό ενεργοποιήθηκε και απέκρουσε τα φονικά όπλα.
Ολα αυτά φυσικά καταγράφονται με πρωτοφανή καθαρότητα στο video που έδωσε στη δημοσιότητα η τουρκική κυβέρνηση προκειμένου να ξεκαθαρίσουν για πάντα οι αμφισβητήσεις για το τι συνέβη εκείνη τη συγκλονιστική νύχτα.
Μάλιστα ο ίδιος ο Ερντογάν σκέφτεται να χτίσει ένα μνημείο ακριβώς στο σημείο εκείνο που «συναντήθηκε με τη μοίρα» και σώθηκε η Τουρκία χάρη στις μαγικές του ιδιότητες ενώ διευκρίνισε ότι όποιος αμφισβητήσει την αυθεντικότητα του video θα απολυθεί, θα καταδικαστεί και στη συνέχεια θα περάσει από δικαστήριο.

Μπορεί οι σκηνές από τις δραματικές στιγμές που έζησε η Τουρκία το βράδυ του πραξικοπήματος να συγκλονίζουν αλλά ο τρόπος που το τζετ του τούρκου προέδρου απέφυγε τις βολές των F-16 των στασιαστών προκαλεί όχι μόνο ανατριχίλα αλλά και πλήθος ερωτηματικών.                                                                                                                                    
Ιδού οι απόδειξη σε αυτό το απίστευτο video όπου φαίνονται καθαρά οι υπερανθρωπες δυνατότητες του Ταγίπ Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: