Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ. ΕΧΤΙΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΥΠΟΥ !!!

Ενας συμπαγής τούβλινος τοίχος βρίσκεται από σήμερα το πρωί στη θέση των παραθύρων του κτιρίου όπου πρόκειται να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες.
Το ενδεχόμενο οι υποψήφιοι καναλάρχες να μπορούν να έρθουν σε επαφή με συνεργάτες τους εκτός του κτιρίου, χρησιμοποιώντας ταχυδρομικό περιστέρι ή την αντανάκλαση της καράφλας τους για να στείλουν σήματα μορς, κινητοποίησε αργά το βράδυ τους υπεύθυνους του διαγωνισμού οι οποίοι έσπευσαν να δώσουν λύση ώστε να διασφαλιστεί ακόμα περισσότερο η αξιοπιστία του διαγωνισμού.
Μάλιστα το γεγονός ότι πλέον οι υποψήφιοι δεν θα μπορούν να αντιληφθούν αν είναι μέρα ή νύχτα αναμένεται να δώσει νέα συναρπαστική τροπή στην διαδικασία της πλειοδοσίας για τις άδειες, καθώς θα προσθέσει έναν ακόμα βαθμό δυσκολίας και θα τους κάνει πολύ πιο επιρρεπείς στο λάθος.
Το χτίσιμο των παραθύρων της Γενικής Γραμματείας Τύπου διήρκεσε όλη νύχτα και το χτίσιμό του ανέλαβαν ειδικές ομάδες φοιτητών που έχουν ειδικευθεί στο «χτίσιμο» των γραφείων των πρυτάνεων κατά τις κινητοποιήσεις τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: