Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ Ο....ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ. Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ !!!

Με ανακοίνωσή του ο Γιάννης Καλογρίτσας δηλώνει ότι αποχωρεί από την προσπάθεια οριστικής απόκτησης τηλεοπτικής άδειας «για τους λόγους τους οποίους όλοι πλέον αντιλαμβάνονται». Ο μέχρι σήμερα υπερθεματιστής προσθέτει ότι θα προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του «παρότι χάνω 3 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν στην εγγυητική επιστολή, την οποία έχω καταθέσει». Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας απέρριψε το αίτημα Καλογρίτσα, ο οποίος ζήτησε αναβολή 48 ωρών για να καταβάλλει την πρώτη δόση του τιμήματος για την τηλεοπτική άδεια, ύψους 17.533.333,34 εκατομμύρια ευρώ.
Σε ανακοίνωσή της η ΓΓΕΕ αναφέρει ότι:
«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί». Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.
Αντίθετα, κανονικά κατέβαλε την πρώτη δόση νωρίτερα ο ΑΝΤ1, ύψους περίπου 25,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ΣΚΑ'Ι' και Μαρινάκης έχουν ήδη προπληρώσει. Σημειώνεται ότι σήμερα λήγει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης του ποσού με το οποίο κατακύρωσαν μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.Αποτέλεσμα εικόνας για καναλια διαγωνισμος επιλαχοντες

Δεν υπάρχουν σχόλια: