Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ....ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ !!!

«Η νέα κυβέρνηση της χώρας θα γίνει πολύ πιο σύντομα από όσο νομίζουν κάποιοι και θα είναι ισχυρή για να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Με άνοιγμα σε νέα πρόσωπα, σε νέες ιδέες, θα εκφράσουμε τη σιωπηρή κοινωνία», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ από τα Ιωάννινα.
Στην Πειραιώς σημειώνουν τα εξής μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ήπειρο: Ότι ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος είπε ότι γνωρίζονται με τον κ. Μητσοτάκη από την Αθήνα, ότι είναι ένας από τους ελπιδοφόρους ανθρώπους για την πατρίδα και «μας βοηθούσε πάρα πολύ στον 'Αγιο Παντελεήμονα».
Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως «η Πολιτεία πρέπει να στηρίζει το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, η οποία έχει τη δυνατότητα να βοηθά στα οξύτατα κοινωνικά προβλήματα».
Επίσης στην Πειραιώς μιλούν και για τη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη ο οποίος δώρισε στον κ. Μητσοτάκη ένα βιβλίο για τον ελληνισμό της Ρωσίας και την προσφορά του στο Έθνος.
Ο κ. Καχριμάνης ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τα έργα υποδομών και τις αναπτυξιακές προοπτικές του τόπου και απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ του είπε: «Κύριε πρόεδρε το 70% των Ελλήνων συμφωνούμε σε όλα. Σας δίνετε η ευκαιρία να κάνετε την Εθνική Ελλάδος. Να ανοίξετε το κόμμα. Να δεχθείτε όλον αυτόν τον κόσμο».
Ο πρόεδρος της ΝΔ του απάντησε: «Η ΝΔ και εγώ προσωπικά πιστεύουμε στην ανάγκη της ευρύτερης συναίνεσης. Πιστεύουμε σε μια ευρύτερη κοινωνική πλειοψηφία που θα κάνει την επανάσταση του αυτονόητου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: