Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΑΠΕΦΕΥΧΘΕΙ ΔΗΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ....ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ !!!

Άδοξο τέλος είχε η περιπέτεια του Βαλάντη στις Η.Π.Α., όπου και βρέθηκε για να παρακολουθήσει από κοντά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.
Ο τραγουδιστής, έδωσε το «παρών» στο Καπιτώλιο, μαζί με μεγάλες μορφές του ελληνισμού όπως ο Πάνος Καμμένος κι ο Γιώργος Πατούλης, ζώντας με ενθουσιασμό την ιστορική ημέρα για την Αμερική και τον επιχειρηματία ο οποίος είναι πλέον ο 45ος πρόεδρος στην ιστορία της χώρας. Ο ερμηνευτής επιτυχιών όπως το «Ασανσέρ» και «Σ' ένα χαρτάκι έγραψα» μετέφερε ζωντανά το κλίμα μέσω του κινητού του, όταν οι άνδρες των μυστικών υπηρεσιών τον συνέλαβαν και τον ξυλοκόπησαν με βία.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του απεσταλμένου μας στην Ουάσιγκτον, οι άνδρες της ασφάλειας του νέου προέδρου θεώρησαν πώς ο Βαλάντης δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Σάσα Μπάρον Κοέν, ο οποίος είχε μεταμφιεστεί και πάλι σε Μποράτ για να γελοιοποιήσει την περίσταση.
«Τέτοιο ντύσιμο, τέτοιο μούσι, τέτοιο στιλ και τέτοιο ηλίθιο χαμόγελο είχαμε να δούμε απ' την εποχή του Μποράτ. Δεν πιστέψαμε ότι μπορεί κάποιος να εμφανιστεί έτσι στα σοβαρά και να χαίρεται αληθινά με την ορκωμοσία του κυρίου Τραμπ. Έπρεπε να τον διώξουμε, ήταν θέμα υψίστης εθνικής ασφαλείας», σχολίασε άνδρας των μυστικών υπηρεσιών.
Όσο για τον ίδιο τον καλλιτέχνη, μιλώντας στο στενό του περιβάλλον υποστήριξε πως δεν πτοείται, παραμένει ενθουσιασμένος και σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι προς τιμήν του κυρίου Τραμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: