Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ GUARDIAN ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε με ανακοίνωση για την κατάρρευση της Υγείας στην Ελλάδα.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως ο Παύλος Πολάκης χυδαιολογεί με χρυσαυγίτικο τρόπο αντί να ασχοληθεί με την εξαθλίωση της δημόσιας υγείας επί των ημερών του.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, αντί να ασχοληθεί με την κορύφωση της εξαθλίωσης της Δημόσιας Υγείας επί των ημερών του, με την ευκαιρία σχετικού δημοσιεύματος της Guardian, χυδαιολογεί για μια ακόμη φορά με τρόπο χρυσαυγίτικο κατά του Προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου» επισημαίνει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και προσθέτει:
«Δεδομένου ότι το μοναδικό έργο που παράγει και για το οποίο χαίρει της εμπιστοσύνης του κ. Τσίπρα είναι ο κατά συνήθεια τραμπουκισμός και η κατ’ επάγγελμα ύβρις, θα ήταν περιττό να περιμένουμε τον εκπολιτισμό, την απαλλαγή, ή έστω την επαναφορά του στα κανονικά του καθήκοντα».         Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος της αντίδρασης Παπανδρέου είναι η φράση Πολάκη κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου......Αποδεικνύεις ότι είσαι το ίδιο ξεφτίλας με τον Γιωργάκη που για να φέρει εδώ το Δ.Ν.Τ. έβριζε τη χώρα που ήταν πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: