Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017 : ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!! [ video ]

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς κινείται η Πάτρα. Αύριο και την Κυριακή κορυφώνεται το Πατρινό Καρναβάλι με τις παρελάσεις, ενώ απόψε βγαίνουν πρώτη φορά τα άρματα. Οι επισκέπτες έρχονται στην πόλη με λεωφορεία, ΙΧ προαστιακό και η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας (στα κεντρικά) είναι στο 100%.
Από τον Κηφισό φεύγουν λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, για την Πάτρα, ανά πέντε ή δέκα λεπτά. Έκτακτα δρομολόγια θα υπάρχουν την Καθαρή Δευτέρα και από την Πάτρα για την Αθήνα.
Ενισχυμένα είναι τα δρομολόγια και του ΟΣΕ στη γραμμή Κιάτο -Πάτρα. Από σήμερα ως και την Κυριακή στην Πάτρα θα φτάσουναπό το Κιάτο περίπου 60 λεωφορεία , ενώ Καθαρά Δευτέρα και Τρίτη δρομολόγια από την Πάτρα για το Κιάτο θα εκτελούν 25 λεωφορεία την ημέρα.
Οι επισκέπτες από την Αθήνα μπορούν να επιλέξουν να μετακινηθούν με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο μέχρι και το Κιάτο. Στη συνέχεια να μετεπιβιβαστούν στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που τα δρομολόγια τους το διήμερο θα είναι αυξημένα, με τελικό προορισμό την Πάτρα, γρήγορα και οικονομικά με συνολικό χρόνο του ταξιδιού στις τρείς ώρες.
Ειδικότερα για το Σάββατο 25/02/2017 και για την Κυριακή 26/02/2017, ο προαστιακός δρομολογεί έκτακτα βραδινά δρομολόγια, με αναχώρηση από Άγιο Ανδρέα στις 23:30, στις 00:30 και στις 01:30 και από Άγιο Βασίλειο στις 00:00, στις 01:00 και στις 02:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: