Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ !!!

Επίτιμη καλεσμένη της κυβέρνησης θα είναι όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το υπουργείο Μεταφορών η Αγγελική Νικολούλη, η οποία θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της νέας σήραγγας που ολοκληρώνεται στα Τέμπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δημοσιογράφος θα παρευρεθεί στην τελετή παράδοσης του έργου, όπου θα κόψει συμβολικά την κορδέλα και θα ανάψει τα φώτα του τούνελ, πριν παραδοθεί στη συνέχεια στην κυκλοφορία.
Όπως έχει ανακοινωθεί η νέα σήραγγα - η οποία είναι η μεγαλύτερη των Βαλκανίων - θα φέρει μάλιστα και το όνομα της δημοσιογράφου, στο πλαίσιο της πολιτικής του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών να δίνει ονόματα γνωστών προσωπικοτήτων σε δημόσια έργα, όπως είχε κάνει πρόσφατα με το αεροδρόμιο της Πάρου, στο οποίο έδωσε το όνομα του γνωστού τραγουδιστή Στάν Αντιπαριώτη.
«Δίνοντας το όνομα της κυρίας Νικολούλη στη νέα αυτή σήραγγα θελήσαμε να τιμήσουμε το έργο της όλα αυτά τα χρόνια μέσω της εκπομπής της» δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου έγινε παρουσίαση του νέου αυτοκινητόδρομου Αθήνας – Θεσσαλονίκης.
Από την πλευρά της η κυρία Νικολούλη ευχαρίστησε τον υπουργό για την τιμή και ευχθήκε «να υπάρχει άπλετο φως στο τούνελ» όπως είπε χαρακτηριστικά, για την ασφάλεια των οδηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: