Κυριακή 9 Απριλίου 2017

REAL....SURVIVOR !!!

Στο ΣΥΡΙΖΑ, με την ΚΕ του κόμματος να συνεδριάζει αύριο για να ενημερωθεί για όσα συμφωνήθηκαν, ψηλά στην ατζέντα μπαίνει το ζήτημα της «επικοινωνιακής διαχείρισης» των νέων βάρβαρων μέτρων που «κλείδωσαν» στο προχθεσινό Eurogroup, με βασικό στοιχείο στην προσπάθεια αυτή την απάτη ότι τάχα τα μέτρα ενίσχυσης της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων και ανάκαμψης της εγχώριας οικονομίας θα «δώσουν ελπίδα» στον ελληνικό λαό, όπως είπε χτες και ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας.
Στο πλαίσιο αυτό γίνεται προσπάθεια ώστε τα μέτρα που «θα δυσαρεστήσουν τον ελληνικό λαό» όπως παραδέχτηκε χτες και ο Ευ. Τσακαλώτος, να «αμπαλαριστούν» με την απάτη των «αναπτυξιακών αντίμετρων».
Η κυβέρνηση αξιοποιεί επιπλέον το προκλητικό επιχείρημα ότι τουλάχιστον ο ελληνικός λαός… απέφυγε τα χειρότερα, «παίζοντας» με τις υπόλοιπες προτάσεις που είχαν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τη μετακύλισή τους για αργότερα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των εργασιακών, με την Έφη Αχτσιόγλου να προαναγγέλλει χτες, μιλώντας στον «ΑΝΤ1», χτύπημα συνδικαλιστικών δικαιωμάτων (των «προνομίων» όπως είπε των συνδικαλιστών), αλλά και να αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο παραπέρα χτυπήματος στο δικαίωμα της απεργίας, λέγοντας ότι «δεν προβλέπεται στην παρούσα φάση».
Την ίδια στιγμή που οι «αναζητήσεις» για να αποσπαστεί η συναίνεση του λαού στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία συνεχίζονται, η κυβέρνηση παρουσιάζει την αποφασιστικότητά της να προχωρήσει την αντιλαϊκή συμφωνία και την ψήφιση των σχετικών μέτρων που αναμένεται να έρθουν το επόμενο διάστημα στη Βουλή, με τον γραμματέα της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει (στις «Ειδήσεις Σαββατοκύριακο») πως «Η τελική συμφωνία που θα φέρουν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών θα υπερψηφιστεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί στο σύνολο της είναι συνειδητοποιημένη και έτοιμη να δώσει τη μάχη πιο συμπαγής από ποτέ».
Να σημειωθεί ότι το τελευταίο επεισόδιο του Survivor για το Πάσχα θα μεταδοθεί τη Μεγάλη Τρίτη, ενώ οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία το αυριανό επεισόδιο για να δoυν ποια ομάδα θα χάσει την ασυλία και θα ψηφίσει τρεις παίκτες προς αποχώρηση. ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΣ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: