Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ....ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK !!!

Δίωξη ασκεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Φιλιππάκη για την απαράδεκτη ανάρτηση του κατά του Γιώργου Στουρνάρα, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για άλλους χρήστες των social media με αντίστοιχες αναρτήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας παρέδωσε στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα τα ονόματα και τα στοιχεία των χρηστών των social media που καταφέρθηκαν εναντίον του με ''άθλιες και απαράδεκτες'' αναρτήσεις, μετά την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Εν συνεχεία ο Ν.Τόσκας παρέδωσε τα στοιχεία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να προχωρήσουν μετά από έρευνα οι διώξεις στα φυσικά πρόσωπα. Βρε ουστ κοπρόσκυλα που μας έχει βγει το λάδι, που κοντεύουμε να πεθάνουμε από την σχιζοφρένεια
και τον καρκίνο και θα βγάλουμε τον σκασμό γιατί κάποιος προβοκάτορας έστειλε στον Παπαδήμο καψούλια από όπλα που παίζουν τα παιδιά τις αποκριές! Βρε ουστ κοπρόσκυλα που μας έχουν κάνει οι Παπαδήμοι νεκρούς ζωντανούς κι εμείς θα σταματήσουμε να φωνάζουμε ότι είναι μακελάρηδες γιατί με αυτόν τον τρόπο ωθούμε την τρομοκρατία!  Αίτια της τρομοκρατίας είστε εσείς, η πολιτική σας. Πολιτική εξόντωσης και πλιάτσικου. Κοροϊδίας και τρόμου, αδικίας και καταπίεσης. Τι περιμένατε; Όποιος θέλει να βρει την τρομοκρατία ξέρει που να την ψάξει!

Κανένας εισαγγελέας όμως δεν επενέβη όταν σου έκοβαν αντισυνταγματικά τη σύνταξη, το μισθό, όταν ξεπούλησαν και ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία, όταν παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία, όταν νομοθετούσαν και νομοθετούν μέτρα λιτότητας για το μέλλον, όταν καταλήστευαν τα ασφαλιστικά ταμεία ή όταν παρανομούσαν εις βάρος του λαού.

Κανένας εισαγγελέας δεν επενέβη όταν υπογράφοταν τα ντροπιαστικά μνημόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: