Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΣΡ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ''ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ'' ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ....ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑΣ - Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΑΜΟΥΚΗ !!! [ video ]



Με επιστολή προς το ΕΣΡ 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρονται για τον σεξισμό σε βίντεο της εκπομπής ''ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ'', αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Η αναπαραγωγή έμφυλων στερεότυπων, η σεξιστική εικόνα και η σεξιστική γλώσσα οδηγούν, τελικά, όχι μόνο σε διακρίσεις εις βάρος των γυναικών αλλά, εν τέλει, απενοχοποιούν τη σεξουαλική βία».                                                                               

Οι κάτωθι υπογράφουσες και υπογράφοντες βουλεύτριες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητάμε από το ΕΣΡ να λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα με στόχο τον περιορισμό του σεξιστικού λόγου και της σεξιστικής εικόνας, την προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας καθώς και την προώθηση της πραγματικής ισότητας των φύλων στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα».
Αναγνωστοπούλου Αθανασία (Σία)
Δρίτσας Θεόδωρος
Δριτσέλη Παναγιώτα
Δουζίνας Κωνσταντίνος
Εμμανουηλίδης Δημήτριος
Ιγγλέζη Κατερίνα
Θελερίτη Μαρία
Καββαδία Ιωαννέτα (Αννέτα)
Καραγιαννίδης Χρήστος
Καστόρης Αστέριος
Κατσαβριά- Σιωροπούλου Χρυσούλα
Κουράκης Αναστάσιος (Τάσος)
Κυρίτσης Γεώργιος
Μανιός Νικόλαος
Μπαλαούρας Γεράσιμος (Μάκης)
Πάλλης Γεώργιος
Παπαδόπουλος Χριστόφορος
Παρασκευόπουλος Νικόλαος
Ρίζος Δημήτριος
Σπαρτινός Κωνσταντίνος
Σταματάκη Ελένη
Σταμπουλή Αφροδίτη
Τζούφη Μερόπη
Σκούφα Ελισσάβετ-Μπέττυ
Χριστοδουλοπούλου Αναστασία (Τασία)

                                           Στο εδώλιο λοιπόν κατηγορούμενη η ''ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ'' για σεξισμό στην τηλεόραση των survivors και των άλλων τηλεσκουπιδιών! Σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που χιλιάδες σκουπίδια πετιούνται καθημερινά στο μυαλό των τηλεθεατών, οι προοδευτικοί παρελαύνοντες στα gay pride καθίζουν την ''ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ'' στο εδώλιο του κατηγορουμένου κατηγορώντας την για σεξισμό!
''Αυτοί λοιπόν που στέλνουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον Αριστοφάνη έχουν μια απίστευτη προσαρμοστικότητα γι’ αυτό και προσαρμόζονται εύκολα ακόμα και μέσα στα σκατά !!! ''
Βασίλης Ραφαηλίδης
Η απάντηση του Θύμιου Καλαμούκη 
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της Ελληνοφρένειας απάντησε στην παρέμβαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι: «Oι βουλευτές που ψήφισαν τρίτο μνημόνιο και διατήρησαν τα δύο προηγούμενα είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια».
Ολόκληρη η δήλωση του Θύμιου Καλαμούκη : «Στην επιστολή γίνεται αναφορά σε κοινωνικές ανισότητες, ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δημοκρατία. Οι πάντες μπορούν να μας κατηγορήσουν για υπέρβαση στη σάτιρα στα συγκεκριμένα θέματα, αλλά οι βουλευτές που ψήφισαν τρίτο μνημόνιο και διατήρησαν τα δύο προηγούμενα είναι οι τελευταίοι που δικαιούνται να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια».
documentonews

Δεν υπάρχουν σχόλια: