Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

ΠΙΤΣΑ ΧΩΝΑΚΙ - PIZZA C CONO : ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ !!! [ video ]

ΚΩΝΟΣ ΠΙΤΣΑ - ΧΩΝΑΚΙ ΠΙΤΣΑ : ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ....ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ. ''PIZZA C CONO'' !!! Εχουν φτιαχτεί χιλιάδες εναλλακτικά είδη πίτσας & ζύμης: παχιά, λεπτή, μέτρια, σκεπαστή, με μυρωδικά, με διάφορα είδη τυριών, ψημένη, σε ηλεκτρικό φούρνο, σε φούρνο με ξύλα, σε γκάζι, ακόμα και στα κάρβουνα. Αλλά ποτέ πίτσα σε....κώνο !!! Στο PizzaCcono & FruttyCcono ετοιμάζουν τη ζύμη από το αλεύρι το νερό και τη μαγιά, περνάει στην πρέσα διαμόρφωσης του κώνου, γεμίζεται σύμφωνα με τις επιλογές του πελάτη και ψήνετε στο κυκλοθερμικό φούρνο που διαθέτει η εταιρεία.Η μοναδική πίτσα σε χωνάκι με φρέσκια ζύμη και φρέσκα υλικά ψήνεται πλέον μπροστά στα... μάτια σας.

Το δημιούργημά έχει σχήμα κώνου και γεύση πίτσας παρασκευασμένης από λεπτή ζύμη, σάλτσα τομάτας και τυρί μοτσαρέλα. Χάρη στο νέο σχήμα η ζύμη παραμένει τραγανή, η επικάλυψη είναι λιγότερο υγρή, δεν στάζει και δεν λερώνει τα χέρια του καταναλωτή. Είναι η μεγαλύτερη εφεύρεση στο χώρο του γρήγορου φαγητού μετά από το χάμπουργκερ. Δεν έχει ανακαλυφθεί ποτέ κάτι τόσο βολικό και νόστιμο. Μπορείς να το τρως ακόμα και εάν τρέχεις.
Με λεπτή αφράτη ζύμη… απλή margherita μόνο με τυρί και ντομάτα ή classic ή mediterannean ή maestro ή haway ή pantiera, όπως και να την κάνουμε, η Pizza C Cono αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά των μεγάλων και των παιδιών.Ένα τόσο αρχαίο φαγητό που όμως ανταποκρίνεται τέλεια στους σύγχρονους διατροφικούς προσανατολισμούς της εποχής μας.''Pizza C Cono'' Μια πίτσα που ταιριάζει στη....διαιτά σου !!! Οι προσεκτικές επιλογές στα υλικά και στη ζύμη της Pizza C Cono δε θα σε φορτώσουν με θερμίδες, αλλά θα προστατέψουν τη σιλουέτα και την υγεία σου.

Η πίτσα θεωρείται παρεξηγημένη τροφή και μπορεί να είναι υγιεινή αν τη διαλέξεις προσεκτικά. Είναι αυτονόητο ότι, όταν παραγγέλνεις πίτσα με πολλά υλικά θα έχουν και περισσότερες θερμίδες. Ωστόσο, τα υλικά που επιλέγεις είναι αυτά που τη μετατρέπουν σε υγιεινό γεύμα. Κάνε λοιπόν τις σωστές επιλογές: Λεπτή και τραγανή ζύμη. Οι περισσότερες θερμίδες προέρχονται από τη ζύμη. Η Pizza C Cono φτιάχνεται λεπτή ζύμη – έτσι θα γλιτώσεις 80 θερμίδες ανά κομμάτι. Απόφυγε τις πίτσες με αφράτη η οποία έχει 300 θερμίδες ανά κομμάτι ενώ απαιτεί επιπλέον λίπος στη ζύμη, ώστε να επιτευχθεί γρήγορο ψήσιμο χωρίς να καεί.
Να θυμάσαι πως όσο πιο αργά ψήνεται μια ζύμη τόσο καλύτερα οφέλη έχει για την υγεία σου.Η πίτσα έχει νέο όνομα και νέο σχήμα, είναι σε κώνο και λέγεται Pizza C Cono !!! ΠΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ....ΔΡΟΜΟ ??? ΠΙΤΣΑ ΣΕ....ΚΩΝΟ !!! www.pizzaccono.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: