Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ - ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ....''ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΖΙΣΤΕΣ & ΦΑΣΙΣΤΕΣ''. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!! [ video ]

Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής επιβεβαιώνει με τα δικά της λόγια όσα περιγράφει το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών που την παρέπεμψε να δικαστεί ως εγκληματική οργάνωση.
Το βίντεο που ανεβάσαμε σήμερα στο efsyn.gr περιλαμβάνει μόνο δηλώσεις του Ν. Μιχαλολιάκου και των συνεργατών του, όπου ομολογούν πλήρως την ενοχή τους σε όσα τους καταλογίζονται.
Ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή έχει παραστρατιωτική δομή, κάθετη ιεραρχία και λειτουργεί με απόλυτη πειθαρχία. Ομολογούν την εγκληματική δράση των ταγμάτων εφόδου και το γεγονός ότι η μοναδική «πολιτική» τους είναι η βία, καθώς επίσης και το κίνητρο των εγκλημάτων τους που δεν είναι άλλο από τη ναζιστική ιδεολογία τους.
Ομολογούν τέλος και την απέχθειά τους για το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία, αλλά και τη στρατηγική τους να διαλύσουν το Κοινοβούλιο και να εγκαθιδρύσουν και στην Ελλάδα το καθεστώς που «ακολούθησε μετά τη Βαϊμάρη», δηλαδή το εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς του Χίτλερ.
Τα ψέματα για τους ναζιστές έχουν τελειώσει.


 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Κώστα Μπακογιάννη!

Ξεκινάς από λάθος βάση και Δεδομένα Επιστημονικά και Αυτό Εκπλήσσει!

Ο Φασισμός Είναι Μορφή Ιδεολογίας και Πολιτικής Του Κεφαλαίου Του Καπιταλιστικού Συστήματος! Απλά: Το Κεφάλαιο (Καπιταλισμός) ΔΕΝ Είναι Ηθική "Λέσχη" Του "Αγαπάται Αλλήλους" Αλλα (το είπε στην ΔΕΘ με άλλα λόγια ο Kyriakoulis) Ζούγκλα Αγρίων Ζώων και σε Ανθρώπινη Κοινωνία Μεταφράζεται τόσο Πολιτικά Κοινωνικά όσο και Επιστημονικά ονομάζεται... ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!! Στον Φασισμό Δεν Υπάρχει ΗΘΙΚΗ όπως και στον Καπιταλισμό!!! Το Ότι Η Εκκλησία Της Ελλάδος δεν έβαλε τα χέρια και πόδια του Kyriakouli σε ένα παπούτσι δεν μας εκπλήσσει! Διότι και το NSDAP (Εθνικοσοσιαλισμός/Ναζί/33-45) επέβαλε τον Εκκλησιαστικό Αναγκαστικό Φόρο στους .... Εργαζόμενους σε όλη την Γερμανία!!! Και Έτσι Το "Βούλωσε" τόσο η Επίσημη Εκκλησία Της Γερμανίας όσο και Το Βατικανό (διότι ένα μέρος των φόρων από Γερμανία πήγεναι στο Βατικανό!!!)!!!

Αλλά Αυτά μπορεί να τα βρείς και στα βιβλία του Πατέρα Σου Του Παύλου!

Το ίδιο Σύστημα που Δολοφόνησε Τον ΦΥΣΣΑ το Ίδιο Σύστημα Δολοφόνησε Τον ΠΑΥΛΟ και Το ίδιο Τον Ιταλό Aldo Moro!!!


Σου Συνιστούμε να διαβάσεις το βιβλίο του Πατέρα Σου στα γερμανικά (να στο μεταφράση ο Kyriakoulis ή η μάνα σου) Militärherrschaft in Griechenland!!!