Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΛΕΥΚΑ ΚΡΑΝΗ....ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ !!! [ video ]

Στα εδάφη της Συρίας που ελέγχουν οι ''μετριοπαθείς'' τρομοκράτες, δηλαδή οι ισλαμιστές μισθοφόροι της Τουρκίας του λεγόμενου ''Ελεύθερου Συριακού Στρατού'' (FSA) και οι τζιχαντιστές της ''Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ'', η πρώην ''Αλ Νούσρα'' δηλαδή η ''Αλ Κάιντα'', δραστηριοποιείται μια ομάδα διασωστών που ονομάζονται ''Λευκά Κράνη''.
Τα ''Λευκά Κράνη'' δημιουργήθηκαν το 2013, έχουν ετήσιο μπάτζετ 30 εκ. δολάρια και αποτελούνται από ''εθελοντές'' ισλαμιστές που παίζουν τους διασώστες.
Τα ''Λευκά Κράνη'' εκπαιδεύτηκαν από ΗΠΑ - Βρετανία - Ισραήλ και Τουρκία για να....διασώζουν, υποτίθεται, τα θύματα των κυβερνητικών βομβαρδισμών.
Στην εύπιστη δυτική κοινή γνώμη εμφανίστηκαν ως οι ''καλοί άγγελοι'' που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους για να σώζουν τραυματίες μέσα από τα χαλάσματα.
Η εικόνα τους ''χτίστηκε'' με πολλές ηρωικές φωτογραφίες να κουβαλάνε νεκρά παιδιά και να τα δείχνουν στις κάμερες.

Ωστόσο, εδώ και καιρό έχει αποκαλυφθεί ότι οι άνδρες που συμμετέχουν στα ''Λευκά Κράνη'' είναι άπαντες τζιχαντιστές και λειτουργούν περισσότερο ως στρατιωτικοί νοσοκόμοι της ''Αλ Κάιντα'' παρά ως διασώστες πολιτών.
Η μεγαλύτερη όμως απάτη, σχετικά με τα ''Λευκά Κράνη'', είναι ότι οι περισσότερες διασώσεις τους που βλέπουμε σε φωτογραφίες και βίντεο είναι ''μούφα'', είναι ψεύτικες, είναι σκηνοθετημένες και οι τραυματίες είναι ηθοποιοί, ή τέλος πάντων ντόπιοι που παίζουν θέατρο υποκρινόμενοι τους τραυματίες. Σουηδοί γιατροί για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και ο πρόεδρος του συλλόγου, καθηγητής Prof. Marcello fer Rada de Noli, στις αρχές του Μαρτίου 2017 αποκάλυψαν ότι ''Τα βίντεο της οργάνωσης ''Λευκα Κράνη'' , περιέχουν μακάβρια χειραγώγηση  νεκρών παιδιών για να δικαιιολογήσουν την δήθεν ύπαρξη χημικών όπλων σε μια No - fly Zone στη Συρία''.
Και φυσικά για αυτά που γράφουμε ακολουθούν αποδείξεις.
Στο επόμενο βίντεο θα δείτε τους ''διασώστες'' από τα ''Λευκά Κράνη'' να προσπαθούν να σηκώσουν από τα χαλάσματα έναν άνδρα που έχει χτυπηθεί από βομβαρδισμό. Ο τραυματίας πονά και το φωνάζει.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: