Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ....ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

Άρθρο άνευ προηγουμένου που προκαλεί την κοινή γνώμη και φτάνει στα όρια της προσβολής νεκρού.
Το εν λόγω άρθρο υπογράφει το στέλεχος της ΝΔ, Πιπίνα Π.Κουμάντου και ούτε λίγο ούτε πολύ αναφέρει ότι ο Γρηγόρης Λαμπράκης δεν δολοφονήθηκε αλλά έπεσε θύμα τροχαίου την ώρα που διέσχιζε με φίλους του τον δρόμο.
Μάλιστα κάνει λόγο για «μύθους» κατασκευασμένους από την Αριστερά που είχαν ως στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση του Κων/νου Καραμανλή.
Το στέλεχος της ΝΔ στη Μεσσηνία αφού παραχάραξε την ιστορία σκανδαλωδώς, μίλησε για «μυθεύματα και αριστερές συνωμοσιολογικές θεωρίες», που επαναλαμβάνει ο πρωθυπουργός της χώρας το 2018. Πάλι καλά που δεν είπε πως έφταιγε η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου - γιατί δεν έχει έρθει ακόμα η Χούντα, να “φτιάξει δρόμους”- η τα Νοσοκομεία της εποχής, γιατί δεν είχε αναπτυχθεί ακόμα  η ιδιωτική πρωτοβουλία στο χώρο της Ιατρικής.
Είναι λοιπόν φανερό γιατί η ΝΔ πιστεύει πως δεν πρέπει να ενδιαφέρονται για τη σύγχρονη ελληνική Ιστορία οι έφηβοι μαθητές. Για να μπορεί να της αλλάζουν τα φώτα τα στελέχη της, ώσπου να την φέρουν βολικά στα μέτρα τους, χωρίς τέτοιες δυσάρεστες λεπτομέρειες.
Αλλά η ιστορική μνήμη μένει ζωντανή κι αρνείται να παραδοθεί στους νικητές, για να την γράψουν όπως θέλουν και να αποσιωπήσουν τα διαχρονικά τους εγκλήματα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ  Ο Γρηγόρης Λαμπράκης πέθανε σε τροχαίο

Δεν υπάρχουν σχόλια: