Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΤΑΜΙ - ΚΙΝ.ΑΛΛ. !!!

Τη θρυαλλίδα για το ξέσπασμα ραγδαίων εξελίξεων στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής φαίνεται πως θα αποτελέσει πιθανότατα η έντονη διαφωνία μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και μιας μεγάλης μερίδας κορυφαίων στελεχών του υπό διαμόρφωση πολιτικού φορέα πάνω στη συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.
Πληροφορίες μάλιστα ήθελαν το Ποτάμι να αποφασίζει σήμερα, σε έκτακτη σύσκεψη στελεχών του και μετά από σχετική εισήγηση του Σταύρου Θεοδωράκη, την αποχώρησή του από το ΚΙΝΑΛ.
Πηγές πάντως της Σεβαστουπόλεως επισήμαιναν, ότι τουλάχιστον σήμερα δεν αναμένονται εξελίξεις, ενώ σημείωναν πως η σημερινή σύσκεψη υπό την προεδρία του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν προγραμματισμένη. Σε κάθε περίπτωση όμως, επιβεβαίωναν τον έντονο προβληματισμό που ενυπάρχει στο Ποτάμι όσον αφορά τη συμπόρευση με τη Χαριλάου Τρικούπη, καθώς οι διαφωνίες δεν περιορίζονται μόνο στη στάση που τήρησε η Φώφη Γεννηματά στο Μακεδονικό αλλά και σε μια σειρά από άλλα ζητήματα, όπως το αίτημα για πρόωρες εκλογές.
Πληροφορίες θέλουν τις φυγόκεντρες τάσεις να συμμερίζεται σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, καθώς υπάρχει η αίσθηση πως το τέλμα είναι προδιαγεγραμμένο κι από την άλλη πλευρά. Εκείνο που απομένει λοιπόν είναι βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος αλλά κι ο κατάλληλος χρόνος για να ανακοινωθεί το διαζύγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: