Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ???

Η ''Αγία Οικογένεια'' λοιπόν προελαύνει και πάλι με ξέφρενο ρυθμό. Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, η αδερφή του Κυριάκου αναλαμβάνει ως Πρόεδρος οργανισμού για την ανάπτυξη αιολικών πάρκων σε όλη τη Ελλάδα! Είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε παραιτηθεί ''αιφνιδίως'' από το ΔΣ της ΜΚΟ ActionAid μόλις οι γαλλικές αρχές ζήτησαν να την ...ελέγξουν.
''Τυχαίως'' αιολικά πάρκα κατασκευάζει και εκμεταλλεύεται ο πεθερός του Γεραπετρίτη, νυν υπουργού της σημερινής κυβέρνησης.
''Τυχαίως'' νομικός σύμβουλος στην ΡΑΕ από την οποία περνούν για έγκριση όλες αυτές οι επενδύσεις είναι η σύζυγος του Γεραπετρίτη.

Από στοιχεία μέσα από την επικαιροποιημένη έρευνα του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων (ΙΜΕ) της ΓΣΕΒΕΕ προκύπτει ότι :


- 8 στις 10 επιχειρήσεις (81,7%) δήλωσαν μειωμένο τζίρο. Ο μέσος όρος μείωσης του τζίρου είναι 46%.
Εκτιμάται, με βάση τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σήμερα (θα χειροτερέψουν) πως μέχρι το τέλους του έτους κινδυνεύουν να χαθούν περίπου 190.000 θέσεις εργασίας.
1 στις 3 (33,9%) επιχειρήσεις εκφράζουν τον φόβο για ενδεχόμενη διακοπή της δραστηριότητας τους το επόμενο διάστημα.
- Σχεδόν 4 στις 10 επιχειρήσεις (37,2%) δήλωσαν ότι το επόμενο διάστημα δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις
- 1 στις 3 επιχειρήσεις (33,4%) δήλωσε ότι το επόμενο διάστημα δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ασφαλιστικές της υποχρεώσεις. (Χώρια όσες δεν ξανάνοιξαν μετά την λήξη της πανδημίας)
- Σχεδόν 6 στις 10 (55,1%) επιχειρήσεις είναι λίγο ή καθόλου ικανοποιημένες με τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση για την στήριξη των επιχειρήσεων.

''Όλο το ποτήρι θα το πιείτε, μέχρι τέλους''.....Ε, ρε γλέντια....

Δεν υπάρχουν σχόλια: