Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ....''STATE OF MIND'' !!! [ video ]

Το ελληνικό καλοκαίρι δεν είναι μόνο Ήλιος και Θάλασσα, είναι και ιδέα. «Τι κάνει το ελληνικό καλοκαίρι τόσο πολύτιμο; Δεν είναι η θάλασσα. Δεν είναι ο ήλιος. Είναι πολλά περισσότερα. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι “state of mind”. Να είσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς, να συνδέεσαι με τη φύση, να αισθάνεσαι ελεύθερος. Αυτό είναι το ελληνικό καλοκαίρι.
Θα χαρεί άραγε η Lancaster που της πήραμε το σλόγκαν; Και όλο αυτό κόστισε στους Έλληνες πολίτες 32 εκατ. ευρώ. Έτσι, φέτος απολαύστε το όπου και αν είστε». «Greek Summer is state of Mine», αυτό είναι το νέο μήνυμα που εκπέμπει από σήμερα ο ελληνικός τουρισμός, όπως αυτό παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας καμπάνιας επικοινωνίας της Ελλάδας στις αγορές του κόσμου, παρουσία του πρωθυπουργού, της πολιτικής ηγεσίας του τουρισμού, αλλά και φορέων του κλάδου.
Η φωτογραφία είναι πραγματική. Από την Αίγλη όπου πήγε να παρουσιάσει το πρόγραμμά για τον τουρισμό. Γιγαντιαία αφίσα διαφημίζει την ταινία «MIB - Παγκόσμια Απειλή».
Εστιάζοντας στο μήνυμα της καμπάνιας, η Ιωάννα Δρέττα διευθύνουσα σύμβουλος της Marketing Greece, σημείωσε ότι σχεδιάστηκε ένα μήνυμα λιτό και απέριττο, σεμνό και με μέτρο γεμάτο με συναίσθηση. Σε ένα πλάνο 40 δευτερολέπτων χωράνε όλα τα παραπάνω όπως είπε.
Από την πλευρά του ο Στηβ Βρανάκης, ο επικεφαλής δημιουργικού (Chief Creative Officer) στην προεδρία της κυβέρνησης, σημείωσε ότι η παρούσα επιμήκυνση στοχεύει μεταξύ άλλων στην διεύρυνση της σαιζόν.
«Εύχομαι και ελπίζω το σποτ αυτό να είναι καλοτάξιδο.
Η τουριστική σεζόν να πάει όσο καλύτερα γίνεται σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κ. Μητσοτάκης.
«Το να είσαι με ανθρώπους που αγαπάς, το να συνδέεσαι με τη φύση, το να νιώθεις ελεύθερος. Αυτό είναι το ελληνικό καλοκαίρι», σημειώνεται στη λεζάντα του βίντεο. Στην ουσία του πράγματος τώρα:
Μητσοτάκης και Θεοχάρης ανέθεσαν την διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και απευθείας σε ιδιωτική εταιρία marketing που συστάθηκε από μεγαλοξενοδόχους φίλους του Στιβ Βρανάκη, ο οποίος είναι ειδικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, με κόστος 32 εκατομμύρια ζεστά ευρώ. Τα 4 μέλη του Δ.Σ. του ΕΟΤ που αντέδρασαν λόγω αυτής της ανάθεσης οδηγήθηκαν σε παραίτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: