Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ - ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ - ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !!! [ video ]

Δεν έχεις δικαίωμα να βγαίνεις και να κουνάς το δάχτυλο στον κόσμο και να τον εγκαλείς για....''ανευθυνότητα'' όταν εσύ ως αρμόδιος παρουσιάζεις αυτή την αλλοπρόσαλλη εικόνα και συμπεριφορά. Από την άλλη εσύ ''υπεύθυνε'' πολίτη, παίρνεις 500 ευρώ τον μήνα πρέπει να έχεις δύο μάσκες την ημέρα από 0,80Χ2Χ30=48 ευρώ και περιμένεις στην στάση μια ώρα ώσπου να περάσει επιτέλους το λεωφορείο που δεν θα είναι μισογεμάτο αλλά μισοάδειο, αλλά φταις εσύ για την άνοδο στον αριθμό των κρουσμάτων γιατί η κυβέρνηση από τη στιγμή που έδωσε υπηκοότητα στον Τομ Χανκς εξετέλεσε και με το παραπάνω το καθήκον της με τα όσα έπρεπε να κάνει στο μεσοδιάστημα από την προηγούμενη καραντίνα ως τώρα σχετικά με την ενίσχυση του ΕΣΥ με προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτών, δημιουργία νέων ΜΕΘ και την προμήθεια υλικών. Σαν να μην έφτανε η μαζική προπαγάνδα της γελοιότητας, κατέφτασαν και οι....σερίφηδες για να μοιράσουν τιμωρίες και απειλές.
«Πρόστιμο 150 ευρώ», ανακοινώθηκε, «θα επιβάλλεται στους παραπανίσιους από το 65% επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς».
Εάν στο βαγόνι των 50 θέσεων στριμωχτούν περισσότερα από 32,5 άτομα, ( 65%) θα πέσουν καμπάνες.
Και τι να κάνουν μωρέ οι άνθρωποι, όταν το λεωφορείο και το μετρό έρχεται κάθε 15 - 20 λεπτά και είναι κατάμεστο; Να περιμένουν το επόμενο; Μήπως εκείνο θα έρθει άδειο;
Πώς ακριβώς πρέπει να χειριστούν το πρόβλημα οι ταλαίπωροι επιβάτες; Να δώσουν προτεραιότητα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας και στους υμνητές του Μωυσή....Λοιπόν μαλάκες για να τελειώνουμε. Την μη διασπορά του ιού την πέτυχαν τα 3 εκ. άνθρωποι που έμειναν χωρίς δουλειά και εισόδημα σπίτι τους 2,5 μήνες, κλεισμένοι....''πληρώνοντας την διαχρονική δική σας ανικανότητα και επιλογή για διαλυμένο σύστημα δημόσιας υγείας''.
Αποτέλεσμα που εσείς πλέον πετάτε στα σκουπίδια...
Η ατομική ευθύνη ήταν μέχρι εκεί....
Από εδώ και πέρα, κάθε κρούσμα, κάθε θάνατος είναι αποκλειστικά....''ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ'' στο βωμό της οικονομίας, και έτσι θα αντιμετωπιστεί.
Ούτε πανικός, και υπερβολικός φόβος ούτε ψεκασμένος σταρχιδισμός....
Βασικά μέτρα προστασίας και αυτοπροστασίας και τέλος.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: