Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ . ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ...ΗΘΙΚΗ !!! [ video ]


Κούβελος-Μπακογιάννη: Ξέχασαν να δηλώσουν τον λογαριασμό του $1 εκατ.

«Εκ παραδρομής», αιτιολογεί την παράλειψη ο σύζυγος της αρχηγού της Δημοκρατικής Συμμαχίας σε επιστολή του προς την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής

Δράμα! Ο Ισίδωρος ήταν τελικά ο εκατομμυριούχος... βουλευτής που έψαχναν με αγωνία οι Σέρλοκ της πολιτικής και των ΜΜΕ τόσες μέρες. Μεγαλύτερη τιμωρία δεν θα μπορούσε να τύχει στους κατ’ επάγγελμα και καθ’ έξιν ηθικωλογούντες της καθεστηκυίας πληροφόρησης από το να τρακάρουν πάνω στην οικογένεια Μητσοτάκη. Οποία απογοήτευσις για τους μονίμως φαρισαΐζοντες του δόγματος «πνεύμα και ηθική» α λα Τσιφόρο και Αυλωνίτη.                                       Προσπάθεια στοχοποίησής της από τα δύο μεγάλα κόμματα, κατήγγειλε ευθέως και από το βήμα της Βουλής η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η ανεξάρτητη βουλευτής, φανερά εκνευρισμένη, επιτέθηκε κατά του προέδρου της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ζητώντας του να έρθει στη Βουλή και να πει ποιος του κατήγγειλε τέτοιου είδους συναλλαγή, επισημαίνοντας μάλιστα δηκτικά «ότι δουλειά του είναι να ψάχνει το βρώμικο χρήμα» και όχι να αφήνει να εννοηθούν διάφορα για δημοσιοποιημένη επιχειρηματική δράση.

«Πριν από λίγες ημέρες», είπε, « ζήτησα κι εγώ να δημοσιευτεί το όνομα βουλευτή που είχε στείλει στην Ελβετία το ένα εκατομμύριο ευρώ. Όπως όλοι σας ένοιωθα και οργή και περιέργεια να μάθω ποιος ήταν. Όταν όμως έλαβα τηλεφώνημα από τον κ. Αργύρη που μου είπε για ένα έμβασμα της3ης Μαρτίου του 2010 ομολογώ ότι έμεινα άναυδη. Επικοινώνησα με τον σύζυγό μου και μου είπε ότι μέσα στην επιχειρηματική του δραστηριότητα ρευστοποίησε επενδυμένες μετοχές στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ποσό που ήρθε Ελλάδα μέσω ελληνικής τράπεζας και μετά εστάλη στο Λονδίνο για αγορά ενός πλοίου. Ποτέ δεν φαντάστηκα», συνέχισε, « ότι η πενθήμερη συζήτηση γινόταν για αυτό το θέμα. Πως είναι δυνατόν να γνωρίζουν το θέμα και να μην έχουν την ευθυκρισία να το πουν απευθείας όπως έπραξα και η ίδια εντός μισής ώρας από την στιγμή που έλαβα το τηλεφώνημα».


Η κ. Μπάκογιάννη περί του νόμιμου και ηθικού σχολίασε ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της είναι νόμιμη, , όπως κι επιτρέπεται, όπως είπε, «ένας άνθρωπος να παντρευτεί έναν έλληνα επιχειρηματία» ζητώντας από τον πρόεδρο της Βουλής να ξεκαθαριστεί πλήρως το θέμα αλλά και να τοποθετηθούν τα κόμματα.             

Δεν υπάρχουν σχόλια: